Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Bogumila Jasinska Mario Kruken ASIA BRODZICKA Marius Sheliga Kasia Zawloc Mirek Klusek Wiesława Woźniak Jan Radlansky (5934 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...taa

ty juz zaprezentowalas kulture,wczesniej

(do tego,te glupkowate uwagi o atrakcjach.glodnemu chleb i tak dalej...)

milego szowinistycznego spotkania...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
żal.... nawet tutaj dajesz "lekcje życia" ?? Brzydaluuu ... żałosne .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
widzę że nie jesteś zbytnio lubiany haha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
szkoda mi słów dla prostoty i wulgaryzmu jaką prezentuje "Brzydal"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Saandra napisał:
Panom dziękujemy ...A sio!!!! .... to nie kącik matrymonialny i nie zamierzamy takiego tu tworzyć ... atrakcje są na innych stronach internetowych więc do widzenia ... Drogie kobitki odzywajcie się !!!! jest Nas coraz więcej dostaje prywatne informacje wiec może coś z tego będzie )) Babski sabat )) ja już nie mogę doczekać się czwartku ))
trzeba było odrazu napisać że :"Panom dziękujemy"......... bo to zamknięte spodkanie ........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
czy my kobiety musimy być zawsze w towarzystwie mężczyzn ??? są tematy o których chcemy same porozmawiać... czy to coś dziwnego ... jeśli któraś z Nas będzie szukała "atrakcji " lub towarzystwa płci przeciwnej , to sobie sama z tym poradzi ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Duch Duch
(Duch)
Wiking
Być elokwentnym, być inteligentnym .... jest to skomplikowane gdy ma się przed sobą ignoranta, który na domiar tego uważa się za uczonego . Drogie Panie wiec zachęcam aby każda wrzuciła swoje trzy grosze i wyśmiała gościa natrętnego przy czym mało rozgarniętego....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
Przepraszam za wtargnięcie Chciałem tylko się pośmiać z tego Brzydalaaaa ... haha wchodzi na babskie fora i jak baba pisze i się kłóci .... A ja tylko chciałem przeprosić Więcej się tu nie pojawię bo.. za dużo tu pań hehe... Pozdrawiam ciepło !! Pani Sandroo pani twarda musi być!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
z tego co widzę masz sojusznika i to mnie cieszy że zaglądają mądrzy mężczyźni nie szukających wrażeń i stających w obronie kobiet a twardym trzeba być nikt nie mówił że będzie łatwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok