Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
joker,dawaj na legalu,na forum! jak bedziesz zawsze taki zastraszony to nigdy nic nie zrobisz!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
nie jestem zastraszony, tylko ostrożny, czasem tak jest, że coś sie podejrzewa, lub widzisz coś inaczej, powiesz za dużo i można sobie zaszkodzić. Jeśli mam 100% pewności walę prawdę w oczy, ale w tym przypadku szukam potwierdzenia, czy moją sytuację można nazwać mobbingiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
generalnie mobbing jest b modny wiec mozna podpiac pod to nawet to ze szef krzywo na ciebie spojrzy badz stał przed toba w kolejce i wykupił ostatniego kotleta w stołowce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Wiesz kami, potrafisz podnieść na duchu wielkie dzięki, ale ja nie zamierzam bawić się w tropienie oprawcy, ja chcę wiedzieć na 100% czy to co się dzieje muszę mieć dowody na takie zachowanie. A konkretnie jeśli szef kupił przede mną ostatniego kotleta to muszę mieć to nagrane, czy zeznania sprzedawcy??? Łapiesz? Jak z tym jest, co z dowodami???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...no to mozesz walic,smialo.dowod w postaci kotleta,stanowczo wystarczy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
mobbing to bardzo trudna sprawa do udowodnienia.Byłam mobbingowana całe lata nie mając pojęcia, że tak się dzieje.
Dziś wiem jaką byłam frajerką, że nie zrobiłam z tego użytku.Dam radę: nagrywać (komórka) rozmowy z przełożonym, gromadzić świadków , zapisywać fakty nawet na zwykłej kartce papieru podając datę wystąpienia takiej sytuacji i opisać zajście.Mieć billingi telefonów i na nie się powoływać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
joker dzwignij mu paragon i masz dowod
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
..... no dobra, a jeśli grzebie przy godzinach pracy? czyli zamienia setki na 50 tki????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
aldona.szczepanska@arbeidstilsynet.no

~to pani inspektor pracy,polecam.mozna pisac po polsku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj