Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
sprawa wyjazdu wygląda następująco :
1. kup bilet (samolotowy , autobusowy ) w określone miejsce docelowe ew. użyj pojazdu samochodowego , konia , muła , kozy itd. , można użyć innych pojazdów ale to już indywidualna sprawa podróżującego

2. po przybyciu na określone miejsce docelowe naciesz się nim jak najwięcej

3. po odbyciu podróży (wyjazdu) , wróć na miejsce z którego wyjechałeś/aś środkami transportu przedstawionymi ( patrz punkt 1)

no i to by było chyba na tyle , miłej podróży
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
BiZi napisał:

jak masz 100% niezdolnosci do pracy to niewolno pracowac, wogole, ani ciut ciut...nawet tyci tyci

jak masz
ale bardzo niewielu to ma
a tak to masz, ale
obowiązek na drugi dzień zgłosić się u pracodawcy

zgadzam sie, jak dostajesz 80% to musisz sie pojawic w pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
lena kkkkkkkk
(lena64)
Nowicjusz
Powiem coś na swoim przykładzie..a byłam 4 m-ce na zwolnieniu 100% i w tym czasie dwa razy byłam w Polsce....raz przez kilka dni..i tego faktu nie zgłaszałam..przyznaję...ałe drugi raz byłam prawie miesiąc i oczywiscie zgłosiłam do NAVu..z pozwoleniem na wyjazd od lekarza....ale nie wstrzymano mi żadnych pieniędzy! Wszystko było na czas i 100% zapłacone...Poza tym czułam się pewniej wiedząc że ten fakt jest zgłoszony...więc i Tobie tak radzę..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok