Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Migała ayahuazca ayahuazca Bezradności.. Mirek Mirek (3598 niezalogowanych)
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
blitz napisał:
Szwecja jest chorym krajem. Jest przykladem tego do czego zdolni sa lewacy jak im dac wolna reke.Brak poszanowania dla wartosci rodzinnych, wysokie podatki i urzednik ktory decyduje czy komus nalezy sie prawo do wychowywania swojego dziecka czy nie, a wszystko wedlug kryteriow chorego prawa.

A "wartosci rodzinne" wedlug blitza, to moc przylozyc dziecku, jak "zasluzy", zmusic do odmowienia paciorka, i dopilnowac, zeby dziecko nie mialo nie-bialych kolegow. Zgadza sie? Poza tym wiesz chyba, ze Szwecja rzadzi prawica (Moderaterna); ale coz to tez "lewacy" wedlug ciebie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Krzysztof .
(blitz)
Wiking
Veileder napisał:
A "wartosci rodzinne" wedlug blitza, to moc przylozyc dziecku, jak "zasluzy", zmusic do odmowienia paciorka, i dopilnowac, zeby dziecko nie mialo nie-bialych kolegow. Zgadza sie? Poza tym wiesz chyba, ze Szwecja rzadzi prawica (Moderaterna); ale coz to tez "lewacy" wedlug ciebie...

Oprocz zmowienia paciorka to reszta jest na tak.

Rozumiem Veileder ze dla ciebie sa to wystarczajace powody, zeby danej rodzinie odebrac ich dziecko, no i oczywiscie wszystko wedlug przepisow istniejacego prawa, jakby moglo byc inaczej.

Widac roznie rozumiemy pojecia prawicy. Jak dla ciebie ktos na prawo od bolszewikow to juz prawica, no mozna i tak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
Za uderzenie doroslego w wiekszosci panstw podlegasz karze (nawet wiezienia). Jak mozesz logicznie uzasadnic prawo do bicia malej, slabej, bezbronnej istoty, jaka jest dziecko? To, ze jestes rodzicem dziecka, nie czyni cie panem jego "zycia i smierci". Uwazam, ze optymalnym miejscem dla rozwoju dziecka jest bezsprzecznie rodzina, ale uwazam tez, ze niektorzy ludzie nigdy nie powinni miec dzieci.
Pomiedzy bolszewikami, a faszystami (ktorzy wbrew pozorom sa bardzo do siebie podobni), istnieje na szczescie jeszcze pare opcji. Swiat nie jest albo czarny, albo bialy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(oola)
Nowicjusz
wiec wlasnie wypowiadaja sie tam prawnicy i sa namiry nan ....i wlasnie w tej tylko sprawie Zas twierdze ze nie doczytales wszystkiego i z tad jakies oburzenie i twierdzenie o sekcie choc z chceia bym tak nazwala twoim wyrazeniem Ja nie sugeruje sie nie wiedza a tym co nie gazety pisza a ludzie z tym powiazani ktorzy znaja lepiej system niz ja czy ty Wiec przepraszam ze nie widzisz iz ja nie probuje swego tzw pogladu tu napisac czy doradzac ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
oola napisał:
wiec wlasnie wypowiadaja sie tam prawnicy i sa namiry nan ....i wlasnie w tej tylko sprawie Zas twierdze ze nie doczytales wszystkiego i z tad jakies oburzenie i twierdzenie o sekcie choc z chceia bym tak nazwala twoim wyrazeniem Ja nie sugeruje sie nie wiedza a tym co nie gazety pisza a ludzie z tym powiazani ktorzy znaja lepiej system niz ja czy ty Wiec przepraszam ze nie widzisz iz ja nie probuje swego tzw pogladu tu napisac czy doradzac ....

3 krotkie cytaty z twoich postow:
"Ten szalony plaga jest tak samo we wszystkich krajach, po ich rozpoczęcie tworzenia swoich usług socjalnych i psychobabblers pociągu, ale kraje skandynawskie należą do najgorszych, być może najgorsze.

oraz-« "Czy naprawdę istnieje życie po śmierci?", pyta Clay OnyangoManavgat "opieki nad dzieckiem" w przypadku Turcji - władze norweskie są porywacze »

African Press dowiedział się, że niektóre z norweskim dorosłych, że używanie urządzenia ochrony zrezygnować z ich normalnego miejsca pracy do podjęcia się tego zadania, dobrze płatnych."

Co to jest????

Jezeli naprawde masz dobre intencje, to po co bezmyslnie wklejasz pozbawione sensu teksty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Drogi Veilederze !

Kiedy ktoś nie znając języka obcego , próbuje w googlarce tłumaczyc tekst to wychodzi właśnie taka jajecznica jaką zacytowałeś.....
I jak widać na załączonym obrazku że my możemy głowami rozbijać mury nie wiedzy a i tak ktoś odpowie że nieprawda.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
Pies gończy napisał:
[quote]Drogi Veilederze !

...matka

natura jest jednak bezbledna:

pies bedzie zawsze lubil,gowno lizac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
brzydal napisał:
[quote]Pies gończy napisał:
Drogi Veilederze !

...matka

natura jest jednak bezbledna:

pies bedzie zawsze lubil,gowno lizac...

Jestem pod wrazeniem oryginalnosci i poziomu intelektualnego wypowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ja

rowniez jestem pod wrazeniem,nieustajacej koniecznosci lansu i samouwielbienia

niejakiego (i nijakiego),samozwanczego doradcy i konsultanta...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok