Alex_m napisał:
B.K. napisał:
Osobiście nie spotkałam się z nikim kto ma taki numer i nic nie moge na ten temat powiedziec ale wydaje mi się,ze to nie bedzie miało zadnego znaczenia jaki ma numer...jak ma prace i gdzie mieszkać to nie maja podstaw aby odmowic pozwolenia....jesli numer nie bedzie im pasowal to go też zmienią...
oj tu jest wszystko mozliwe
oj nie sadze droga pani aby te ich mozliwosci byly az tak nie wymierne poniewaz te numery przydziela skattvest w porozumieniu z innymi instytucjami
czyzby?
znam takich co posiadali dwa numery i cyrki sie zaczęły jak przyszło do rozliczenia podatkowego
albo dany osobnik pomimo,ze miał wszystko w porządku wogole nie figurował w skacie....a moze to był ich błąd jak nadawali numer bo potrafią wszystko pokręcic...ja osobiscie dwa razy zmieniałam papiery bo mi żle wpisywali nazwisko....i co jest paradoksem dzieci miały dobrze a razem składałam papiery
tu w urzędach jest wszystko możliwe
B.K. napisał:
Osobiście nie spotkałam się z nikim kto ma taki numer i nic nie moge na ten temat powiedziec ale wydaje mi się,ze to nie bedzie miało zadnego znaczenia jaki ma numer...jak ma prace i gdzie mieszkać to nie maja podstaw aby odmowic pozwolenia....jesli numer nie bedzie im pasowal to go też zmienią...

oj nie sadze droga pani aby te ich mozliwosci byly az tak nie wymierne poniewaz te numery przydziela skattvest w porozumieniu z innymi instytucjami
czyzby?