Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nowa dyrektywa UE: właścicieli starszych domów w Norwegii czekają duże wydatki - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek Zbigniew Karpinski mart enty Miroman marcint tttttttttttt Riggman Myśliwy (821 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Oderwanych od rzeczywistości pomysłów eko-terrorystów ciąg dalszy… w USA raz rządzi prawica, raz lewica i niby jest jakaś równowaga. W Europie lewica rządzi od dziesiątek lat, ściągnęli sobie elektorat i nadal ściągają, jeśli pojawi się partia prawicowa to zaraz wyzywają od populistów i faszystów. PiS rządził tylko dwie kadencje i już wielu zaczynało się w głowach przewracać, a lewica rządzi w Europie tak długo że mamy obecnie krypto-dyktaturę, bo jak nazwać to że byle urzędnik może mi w „majtki” zaglądać i decydować o tym jak mam żyć? Jesli Europejczycy się nie przebudzą to będziemy pierwsi gdzie SI zabierze najwięcej miejsc pracy, wielu osobom nie chce się pracować więc argument jest, szczególnie azylantom, będziemy tak biedni że Chiny nas kupią i będą dyktować nam warunki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:80  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
napisał:
Przykre jest to że (...)
Przykre jest to, ze pod prawie kazdym postem walisz komentarze na 2 strony A4. Zacznij cos robic w tych wszystkich sprawach, ktore sa krzywdzace dla innych.
Jestem prawie pewna ze tylko siedzisz i pierdolisz farmazony, madrosci, glupoty i "cudowne" rozwiazania dla swiata.
ROBISZ COS KONKRETNEGO w tych wszystkich sprawach ktore komentujesz jak nawiedzony? Podaj link to byc moze wesprzemy te inicjatywy, ktore maja byc zbawienne dla ludzkosci.

napisał:
Kogo to interesuje??? Wasza bierność sprowadzi nieszczęście na wasze dzieci i wnuki !!!!!!

Nasza biernosc???? No wlasnie... Raczej wiekszosc ma dosc pierdolenia jak twoje...
Dzialasz cos konkretnego czy podjudzasz tu tak samo jak media?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok