Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Średnia pensja w Norwegii i Polsce. Ile procent wynagrodzenia musimy wydać na mieszkanie? - Norwegia

1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
akwatomek
(akwatomek)
Wiking
Tyle w tym prawdy jak w tym, ze Joanna Kuchnicka goli nogi i penesa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:16  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Magneto68
(Magneto68)
Wiking
W jakim celu i dla kigo te beznadziejne informacje..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:17  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Myśliwy napisał:
Jakby ktoś się urodził dziś można byłoby takie banialuki wciskać. Moja Norwegii piszecie dla ludzi pełnoletnich. Postarajcie się trochę
Ty pajacu mówisz, żeby MN postarala się bardziej w pisaniu, gdy sam nie potrafisz nawet przeczytać tego, co sam naskrobałeś, żeby choć spróbować to zedytowć, bo wygląda to, jakby niepełnosprawny umysłowo pisał...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-16  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
akwatomek napisał:
Tyle w tym prawdy jak w tym, ze Joanna Kuchnicka goli nogi i penesa.
Kwaku coś za często rozmyślasz o moim "penesie". Znajdź sobie jakiegoś uroczego mlodzieńca z którym spędzisz czas zamiast gdakać tu bez sensu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Myśliwy napisał:
Mart enty ty kretynie po co rzygasz

Bo konwersacja z Tobą powoduje li i jedynie odruch wymiotny.
Przecież Ty nie masz nic do powiedzenia czlowieczku.
Zero argumentów.
Nul
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Adrian Derewecki
(AdrianDerewecki)
Wiking
Nie ma to jak podawać zarobki średnie brutto a ceny (zaniżone) najmu netto. 53 tys koron minus podatek to jakieś 35 tys koron a cena najmu mieszkania dwupokojowego to jakieś 12 tys plus prąd w jakiś ludzkich warunkach a i w tej cenie może być ciężko znaleźć w zależności od regionu. Biorąc pod uwagę te dane, średnio trzeba wydać około 34 procent wypłaty na wynajem, a nie jak w artykule 19 procent. Najwidoczniej można pomylić się o połowę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:26  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ryszard Lwie Serce
(Ryszard Lwie Serce)
Wiking
Akwatomek ty się od Asi odpitol ! Tylko ja mogę ją irytować!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Pete1967
(Pete1967)
Wiking
Nie bardzo rozumiem skąd takie wyliczenia zarobków,od ponad 2 lat moje zarobki brutto nie schodzą poniżej 70 tys a pracuję tylko na budowie i większość osób które znam zarówno Polaków i Norwegów zarabiają podobnie w mojej branży,co do cen wynajmu to faktycznie są one wyższe 12 -14 tys.za mieszkanie dwie sypialnie do tego doliczyć trzeba zużycie prądu i wody
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Riggman
(Riggman)
Wyjadacz
Pete1967 napisał:
Nie bardzo rozumiem skąd takie wyliczenia zarobków,od ponad 2 lat moje zarobki brutto nie schodzą poniżej 70 tys a pracuję tylko na budowie i większość osób które znam zarówno Polaków i Norwegów zarabiają podobnie w mojej branży,co do cen wynajmu to faktycznie są one wyższe 12 -14 tys.za mieszkanie dwie sypialnie do tego doliczyć trzeba zużycie prądu i wody

a swistak siedzi i zawija w te sreberka co do zarobkow na budowie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok