Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ponad milion wniosków o paszport. Policja: nie ma co czekać z wizytą w biurze paszportowym - Norwegia

Czytali temat:
Tomasz Dull Joanna Kuchnicka mart enty G123 G-321 Miroman marcint tttttttttttt Riggman Tomasz012 TTurbo (1396 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Tomasz012
(Tomasz012)
Wiking
No troche czekania i odebralem anurat przed wakacjami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Tomasz012 napisał:
odebralem anurat przed wakacjami
Anurat gratulacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Tomasz012
(Tomasz012)
Wiking
Cóż za idiota... To tylko literówka a ty afere na cały świat robisz, brak słów. Tak cieszę się ze AKURAT przed wakacjami odebrałem by bezwizowo podróżować a nie z tyłkiem siedzieć w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Tomasz012 napisał:
Cóż za idiota... To tylko literówka a ty afere na cały świat robisz, brak słów. Tak cieszę się ze AKURAT przed wakacjami odebrałem by bezwizowo podróżować a nie z tyłkiem siedzieć w domu
Ja aferę? To Ty komentujesz post o bezwizowym podróżowaniu.
Ciesz się!!
P.S. Kto w ogóle mający opcję bezazwizowo podróżować jeszcze cokolwiek na tym forum robi? Czyżby jak zwykle jakaś ściema...?
Uczestniczenie w forum nie jest dziedziną łatwą...nie ma co ukrywać, to może mniej zmysłowe ale warto spróbować.
P.P.S. Po co skrzeczysz? Korzystaj! ( Choć wątpię że to prawda...w/w)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Tomasz012
(Tomasz012)
Wiking
Tak Joasiu prawda a zagladam tutaj bo wyrzeklem sie obywatelstwa polskoego bo wstydze sie rzadu. Druga sprawa to poślubiłem Norweżkę inne wychowanie niż polki ktore do tej pory spotkałem na swej drodze w zyciu. Nie mam nic do was ja tylko umiescilem post ktory raczej ciebie nie dotyczy poptostu cieszylem sie ze az tak długo nie czekalem jak mowili, nie zrozumiesz myszko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Tomasz012 napisał:
Tak Joasiu prawda a zagladam tutaj bo wyrzeklem sie obywatelstwa polskoego bo wstydze sie rzadu. Druga sprawa to poślubiłem Norweżkę inne wychowanie niż polki ktore do tej pory spotkałem na swej drodze w zyciu. Nie mam nic do was ja tylko umiescilem post ktory raczej ciebie nie dotyczy poptostu cieszylem sie ze az tak długo nie czekalem jak mowili, nie zrozumiesz myszko.
Chyba jednak powinieneś pójść spać z takich czy innych powodów. Kłamiesz jak z nut. Nie masz żony Norweżki, nie masz norweskiego obywatelstwa. Ciesz się życiem w Nor albo wracaj do Pl. Zrozum kotku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Tomasz012
(Tomasz012)
Wiking
He he he. Jasne ale nie zależy mi na tym by cie przekonać a ty to jak ktoś tu napisal masz kilka kont o jestes typem ale juz nie pamietam kto to pisal. Zresztą nie wazne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Tomasz012 napisał:
He he he. Jasne ale nie zależy mi na tym by cie przekonać a ty to jak ktoś tu napisal masz kilka kont o jestes typem ale juz nie pamietam kto to pisal. Zresztą nie wazne.
Że co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Tomasz012 napisał:
nie zależy mi na tym by cie przekonać a ty to jak ktoś tu napisal masz kilka kont o jestes typem .

Nie rozumiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok