Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norwegia pożegna pandemiczne obostrzenia? „Wszystko wygląda bardzo dobrze” - Norwegia

Czytali temat:
iksiński igrek mart enty boj fra oszlo Sareenka Pippa Miska91 (1611 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia pożegna pandemiczne obostrzenia? „Wszystko wygląda bardzo dobrze”
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
151 Postów
MałeMi
(MałeMi)
Stały Bywalec
Jednogłośnie na "hip hip hurrrrrrra" większość krajów w tym samym czasie wstrzymują obostrzenia ot ,to całkiem dziwny zmienny stan, nie ma obostrzeń, nie ma testów, nagle covid całkiem zanikł.. tylko zostali zaszczepieni, których teraz pozostaje obserwować.. jak to stwierdzil pewien "naukowiec" jest to "medyczny eksperyment" (...)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
sebeqn
(sebeqn)
Wiking
Mam pytanko, kilka pytań do szczepionkowców. Czy pandemia kiedyś się skończy? Czy koronawirus(SARS-CoV-2) będzie z nami do końca świata? Czy szczepionki i w końcu leki na koronawirusa będą bezpłatne do końca świata? Czy będziecie się szczepić dawką przypominającą regularnie,konsekwentnie w ochronie waszego zdrowia i życia co 5 miesięcy do końca swojego życia?( a życzę Wam abyście żyli jak najdłużej)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Do niektórych zaczyna docierać że zostali nabici w butelkę...większość ma tak sprawny mózg przez codzienną propagandę że nadal jest przekonana że dokonali jedynego słusznego wyboru...jestem przekonany że będzie można zobaczyć jeszcze długo na naszych ulicach ludzi w maskach nawet po tym jak zostanie ogłoszony koniec " pandemii"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:18  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Fatality
(Fatality)
Wiking
Tu macie świeżutkie wyniki finansowe firmy Pfizer za tamten rok i prognozy na rok
bieżący, zobaczcie ile zarobili na Waszych "darmowych" szczepionkach businessinsider.com.pl/gielda/pfizer-poc...anski-gigant/mf7l8m9
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Kertoip1983
(Kertoip1983)
Wiking
to dobrze ze sie nie szczepilem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
sebeqn

22 godzin temu

Mam pytanko, kilka pytań do szczepionkowców. Czy pandemia kiedyś się skończy? Czy koronawirus(SARS-CoV-2) będzie z nami do końca świata? Czy szczepionki i w końcu leki na koronawirusa będą bezpłatne do końca świata? Czy będziecie się szczepić dawką przypominającą regularnie,konsekwentnie w ochronie waszego zdrowia i życia co 5 miesięcy do końca swojego życia?( a życzę Wam abyście żyli jak najdłużej)

Pandemia się skończy, wirus zostanie, nie ma darmowych leków na żadną chorobę(niektóre są refundowane), tak będę się szczepił gdy będą takie zalecenia naukowców(nie mylić z youtuberami). Pamiętaj że też byłeś szczepiony, i to niejednokrotnie..... przeciwko :gruźlicy, błonicy, krztuścowi, polio, odrze, śwince, różyczce, tężcowi, wirusowemu zapaleniu wątroby typu B... Nie pamiętasz, nie wierzysz? zapytaj mamę. Dobrej nocy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Znacie przysłowie " Co Cię nie zabije ...to Cię wzmocni.."....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...ze skrajności w skrajność
...ludzie opamietajta się i zatrzymajta w komodach maski...to maraton...i nie wiadomo jak daleko jest meta..
..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Fatality
(Fatality)
Wiking
Hahaha a się uśmiałem po pachi, argument roku będę się szczepił i moja rodzina, bo kiedyś moja mamusia mnie prowadzała na wszystkie szczepienia. Rozumiem że kiedyś lekarze mieli rangę"bogów"jak księża,ale dzisiaj to już nie te czasy...sorry Winnetou. To jest oczywista oczywistość ze dzisiaj nie ma darmowych leków czy szczepionek, co do grosza, pensa itp. każdy odda w formie podatków. Ale haseło"darmowe", zawsze na ludzi bedzie działać do końca świata. W kontekscie koronawirusa ja osobiscie nigdy nic nie słuchałem i nie bedę słuchał nic na YouTube oprócz dobrego bita. Moi koledzy pracują na rotacjach,zeby nie miec problemu z lotami szybko sobie załatwili paszporty za pewną kwotę u lekarza znajomka(nie yotubera). Ale jak widać niektorzy całe życie chcą z mamą za rączke chodzić...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok