Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Unijne certyfikaty szczepień zostaną jeszcze rok? Komisja chce przedłużyć ich użycie - Norwegia

Czytali temat:
mart enty KRZYSZTOF MARCINIAK kasia M Miroman LewySierpowy Robert9018 Joanna Marek (652 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Proszę niech mi to ktoś wyjaśni...ludzie mają się zaszczepić szczepionką która jest przeciwko wirusowi z Wuhan ...potem był Delta ...teraz jest Omikron...to jakby się szczepic przeciwko wirusówi na grypę który był trzy lata temu! Tylko nie mówcie mi że one działają na wszystkie mutacje bo to bzdura , widać to po obecnym stanie jaki mamy. Nawet sam szef Phazerny wypuści na rynek w marcu nowa szczepionkę na Omikrona, bo przecież jak sam mówi szczepionką nie chroni nawet po zastosowaniu dwóch czy może nawet trzech dawek przed nową mutacją ... i tak będzie się biznes kręcił...co roku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
jacek lytaw
(kiaaudi)
Wiking
Do 555555itd. Ty jak i ja zarabiamy pracując oni zaś zarabiają wciskając głupoty ludzią by wstrzykiwali sobie śmieci po to by na kimś zrobić doświadczenia. Szczury już się pochowały myszy również więc najlepiej doświadczenia zrobić na ludziach ZUS zarobi firmy farmaceutyczne oraz firmy pogrzebowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok