Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nie miał maseczki, nie poleciał do Norwegii: interwencja na gdańskim lotnisku - Norwegia

Czytali temat:
Jan Maryjan Miroman Onty_Ja_Gabriel_3. Sarpis (829 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie miał maseczki, nie poleciał do Norwegii: interwencja na gdańskim lotnisku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
"Obyś żył w ciekawych czasach "....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Zuzanna kowalska
(zyzannak)
Wiking
A ja pytam co jest wazniejsze ? wewnetrznyregulamin linii lotniczych czy rozporzadzenia ministra zdrowia. Bo ja mam zaswiadczenie od lekarza, ze z powodu astmy nie moge nosic maseczki i PLL Lot absolutnie kieruje sie swoim " bezprawiem" czyli nie uznaje tego a ku mojemu zaskoczeniu Rayanair uznaje moje prawo. To co jest z tym prawem wlasciwie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Andrzej Kwaskiewicz
(AndrzejKwaskiewicz)
Wiking
Bardzo dobrze zrobili , jeden samolot to około 300 ludzi , wszyscy umią się dostosować do ustaw i przepisów , tylko jeden cymbał zawsze się znajdzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
andrzej bernacki
(hakero)
Wiking
Już nie mogę się doczekać jak będą kazać wskakiwać do studni liczę na ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
zyzannak napisał:
A ja pytam co jest wazniejsze ? wewnetrznyregulamin linii lotniczych czy rozporzadzenia ministra zdrowia. Bo ja mam zaswiadczenie od lekarza, ze z powodu astmy nie moge nosic maseczki i PLL Lot absolutnie kieruje sie swoim " bezprawiem" czyli nie uznaje tego a ku mojemu zaskoczeniu Rayanair uznaje moje prawo. To co jest z tym prawem wlasciwie???
Konieczność noszenia maseczek podczas lotu i na lotniskach, nie jest wymysłem przewoźników i lotnisk, tylko jest rozporządzeniem ministerialnym państw do których się podróżuje.
Dlatego takie tłumaczenie się lekarzem jest bezpodstawne.
Gdybyś się zaraziła w trakcie lotu lub na lotniskach to pewnie byś wtedy skarżyła lotniska czy lekarza który wydał takie durne zalecenie, ponieważ noszenie maseczki nie utrudnia oddychania astmatykom którzy biorą inhalatory nawet i co pół godziny.
Jedno z drugim nie ma nic wspólnego a jedynie żerowanie na własnej amicji i postawienie na swoim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok