Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

W Norwegii potrzeba rąk do pracy. Rośnie liczba ofert zatrudnienia - Norwegia

Czytali temat:
mart enty KRZYSZTOF MARCINIAK N O boj fra oszlo Granulak jacek lytaw marcin124 Megip tedimakuch JakubCeran Janzaj (814 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu W Norwegii potrzeba rąk do pracy. Rośnie liczba ofert zatrudnienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
jacek lytaw
(kiaaudi)
Wiking
W sieci duzo ofert pracy ale bez umowy za zaniżoną pensje. Żona przyjechała do mnie na łączenie rodzin i co? Odpowiedziała na ogloszenie zamieszczone na Moja Norwegia niby firma legalna i co? Zadzwoniła Pani i tlumaczy ze umowy przez trzy miesiące nie dostanie może potem. Za dojazdy miedzy onbiektami pracodawca nie płaci ehhh te firmy pseudo norweskie z polusami... Na finn znalazla prace i na szczescie pracuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:45  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
heheheheeh
Uważaj, jak ja o tym pisałem to psełdo-patrioci chcieli mnie zjeść .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
jacek lytaw
(kiaaudi)
Wiking
Mam ich w dupie. Mogli by przestac oszukiwac jak w pl i zaczac normalnie traktowac pracownikow. Nie mam duzo znajomych bo prawde w oczy mowie. Nie znam uczciwej firmy gdzie polak jest wlascicielem a znam wiele takich firm No moze 1%ale i w to wątpie. Jak nauczyli sie oszukiwac w pl tak wszedzie beda oszukiwac maja to w genach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
kiaaudi napisał:
Mam ich w dupie. Mogli by przestac oszukiwac jak w pl i zaczac normalnie traktowac pracownikow. Nie mam duzo znajomych bo prawde w oczy mowie. Nie znam uczciwej firmy gdzie polak jest wlascicielem a znam wiele takich firm No moze 1%ale i w to wątpie. Jak nauczyli sie oszukiwac w pl tak wszedzie beda oszukiwac maja to w genach.

Załóż swoją firmę. Proste
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
bodys napisał:
kiaaudi napisał:

Załóż swoją firmę. Proste

...lepiej niech nie zakłada ,bo też musiałby oszukiwać ...paradoks?
...Ps. jakkolwiek chłop napisał czystą prawde...ze świecą szukać firme sprzątajacą,której właścicielka nie oszukuje czy też ciśnie rodaczki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok