Pytanie. Chciałem wyjechać do pracy do Norwegii zrobiłem test i wyszło że jestem pozytywny. Mój szef napisał mi że jak wyzdrowieję to mogę wrócić do pracy do Norwegii ale na granicy muszę pokazać wynik tego testu pozytywnego i na podstawie tego wpuszcza mnie do Norwegii i nie będę musiał odbywać kwaranranny. Czy to tak jest jak on twierdzi? czy muszę robić ponownie test w którym będę miał negatywny wynik?
Czy oni powariowali?. Wirusowa choroba o najczęściej łagodnym przebiegu i niskiej śmiertelności nie wymaga tak rygorystycznych ograniczeń praw obywatelskich .Być może mniejszym ryzykiem okaże się przechorowanie covid niż szczepionka o nieznanych powikłaniach odległych .
Mam nadzieję ze w hotelach będą duże zniszczenia przez ludzi odbywających kwarantanne, a wtedy może zmienia na to by mozna bylo odbyc kwarantanne przez wskazanie wlasnego adresu
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.