Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Policja gotowa na atak islamistów. Będzie nosić broń - Norwegia

Czytali temat:
Tabmoc Al Throm KRZYSZTOF MARCINIAK Miroman boguslawa galkowska (927 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Policja gotowa na atak islamistów. Będzie nosić broń
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Swojak z PL
(Polkrzysiek)
Wiking
A wystarczyło tylko nie wpuszczać do europy świata islamu , a żyło by się ludziom bez strachu o swoje życie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:39  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
io500
(io500)
Wiking
a ja na zdjeciu widze reklame znaczy lokowanie produktu... mercedesa he,he,he,he,he,he natomiast owszem beda mieli bron ale o zasadach uzycia broni ani slowa wiec zeby nie bylo tak, ze beda szukac tej broni pozniej po gangach jesli nie beda przygotowani mentalnie do jej uzycia.No ale to jakis postep. Fajnie, ze nie beda juz smutnych emotikonow dawac nozownikom he,he,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Tabmoc Al Throm
(joshua)
Wiking
Ostanio widziałem na murze napis Wszyscy muzułmanie musza umrzeć. Po angielsku. Takie international. Języka nie mają swojego, czy też obcy, którego inny obcy będzie gonił, pałował, wyzywał... dzielą nas jak chcą. To tym to tamtym.
Ciekawe, że mi w moich wojażach, a jeździłem dużo, to więcej mi muzułmanie niz chrześcijanie pomogli...no ale co ja tam wiem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok