Swietnie to teraz niech zarzad transpory zwroci mi kase albo doladuje mi miesieczny za niewykorzystane dni i dymanie 4,5 km na piechote w deszczu do najblizszej stacji kolejowej skad jezdzilem dalej do pracy
Podwyżka śmiechu warta w porównaniu ze wzrostem cen produktów , opłat, kosztów.
Na okres strajków kierownicy wyslani na permitted- a że strajkują to nic nie dostaną za ten okres.
Żenada .
Strajkujesz , wyplata miejsza o 1/3.
Ale podwyżka 6 koron
Śmiechu warte i smutne
Zgadzam się w 100%, żenada jakich mało, zatrzymali transport prawie w całym kraju obiecywali że nie ustąpią w swoich żądaniach a sprzedali nas za 5,5 kr, kierowcy więcej stracili niż zyskali. 22: października referendum mam nadzieje że wszyscy zagłosują za odrzuceniem tej nędznej jałmużnej i wrócą do strajku, Ceny w Norwegii idą kilka razy w raku do góry a my kierowcy autobusów jesteśmy na 288 pozycji zarobków w Norwegii, odpowiedzialność ogromna za ludzi ich życie i zdrowie!!!
zbynioklon napisał: Mam takie pytanie. Jak zrezygnować ze związków zawodowych YTF? Szukałem informacji ale, nic nie znalazłem na ich stronie.
...przestan płacic składki i wyślij maila...chyba ze masz automatycznie pobierana składke przy wypłacie,wtedy mail..nie sadze ze jest tam jakis okres wypowiedzenia
rozumiem, ze ceny biletow dla pasazerow ktorzy popierali lub niepopierali strajk wzrosna tyle samo, tak? he,he,he,he,he,he a powaznie.....Nie tylko w Was kierowcow uderzaja podwyzki a podwyzek ani widu ani slychu.....ale trzymam kciuki za referendum!
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.