• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Branża budowlana: należy znieść kwarantannę dla pracowników EOG - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Branża budowlana: należy znieść kwarantannę dla pracowników EOG
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
marcel bojka
(kolo75)
Wiking
W końcu mądry przedstawiciel pracodawców w Norwegii się wypowiedział sensownie na temat bezsennośći kwarantany po powrocie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Keri H
(keri103)
Wiking
4 tygodnie urlopu, potem 2 kwarantanny, tj. 6 tygodni. Wiadomo, ze w wiekszosci firmach wiekszosc stanowia polacy, a wiec urlopy przedluzyly by sie do 6 tygodni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MarcinSpala)
Wiking
Nareszcie !!! Może się coś ruszy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:38  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
TSSI
(TSSI)
Wiking
Witam
Kto według Was powinien brać odpowiedzialność i pokryć czas kwarantanny ... posłużę się tu moim przykładem. Pracuję w rotacji 4/6 ... i teraz tak po 4 tygodniach pracy jadę do Polski na 6 tygodni wolnego ... i tu robią się 3 opcje ...
1. Pracodawca uważa, że ja mam obowiązek wstawić się do pracy za 6 tygodni czyli sam muszę zaplanować przyjazd do Norwegii 10 dni wcześniej .... tracąc w tym przypadku część swoich dni wolnych.
2. Czy aby nie powinno być tak, że wracam do Norwegi po 6 tygodniach ... siedzę na kwarantannie 10 dni i potem idę do pracy na 4 tygodnie.
3. Ostatnia możliwość to przyjadę do Norwegii po 6 tygodniach ... i mam pracować 4 tyg ale 10 dni siedzę na kwarantannie czyli idę do pracy okolo 2,5 tygodnia i jadę do Polski.
Zaznaczam, że nie mam płacone na godzinę tylko mam pełny stały kontrakt w wypłatą miesięczną ... czyli niezależnie ile pracuję w danym miesiącu zawsze 26 mam pełną wypłatę ...
Jak to powinno być ... wiadomo pracodawca ciągnie w swoją stronę pracownik w swoją ... ma ktoś namiar na prawnika co by konkretnie odpowiedział jakie są zasady w tym przypadku ?
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
MB MB
(Oshin)
Wiking
@TSSI zadzwon do mnie to Ci wyjasnie 46345753
zapraszam tez do grupy Kot Prawnik - prawo pracy Norwegia na fb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok
Svetainėje naudojami slapukai

Mūsų svetainė naudoja slapukus, kad optimizuotų veikimą, analizuotų srautą bei pritaikytų turinį ir reklamą pagal jūsų pageidavimus. Pagal „Google“ reikalavimus naudojame sutikimo režimą, kuris leidžia kontroliuoti, kokie duomenys renkami ir tvarkomi. Galite sutikti su visomis slapukų kategorijomis arba valdyti savo nustatymus. Daugiau informacijos rasite mūsų Privatumo politikoje.

Būtini

Šie slapukai yra būtini svetainės veikimui ir negali būti išjungti. Jie nustatomi reaguojant į jūsų veiksmus, pavyzdžiui, privatumo nustatymus, prisijungimą ar formų pildymą. Šie slapukai nesaugo jokios asmeninės informacijos.

Analitiniai

Analitiniai slapukai leidžia mums matuoti svetainės srautą ir analizuoti vartotojų elgseną. Tai padeda mums tobulinti svetainę ir pritaikyti jos turinį. Naudojame „Google Analytics“ sutikimo režimu, kuris veikia pagal jūsų nustatymus. Jei nesutiksite, „Google Analytics“ ribos duomenų rinkimą ir tvarkymą.

Rinkodaros

Rinkodaros slapukai naudojami reklamų personalizavimui mūsų ir partnerių svetainėse. Jų dėka reklamos yra aktualesnės ir atitinka jūsų interesus. „Google Ads“ veikia pagal sutikimo režimą, kuris pritaiko reklamų personalizavimo lygį pagal jūsų nustatymus. Galite nuspręsti, ar norite, kad jūsų duomenys būtų naudojami personalizuotai reklamai.

Valdyti nustatymus
Atmesti visus
Patvirtinti pasirinkimą
Sutikti su visais