Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
50 procent Polakow tutaj wyjechalo po odejsciu Po do wladzy do pracy,do dzisiaj jezdzi na rotacjach tzw nowa fala po roku 2016,jak tak dobrze ,dlaczego nadal co roku od 3 lat mamy okolo 7-10 tys emigrantow zarobkowych z Polski w Norwegii ?z dobrobytu czy dla jaj ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Tomasz Lenartowicz
(Nieobecny)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
to artykul z 2016 z czasu kryzysu,dzisiaj w samym Akerze pracuje rotacyjnie kilka tysiecy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...T ..ty piszesz glupstwa z nieaktualnymi danymi
...artykul ktory wkleiles byl z 01.05.2016 !!!!
...3 lata temu !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
MICHAŁ Riko
(RIKO1980)
Wiking
Nie każdy musi być zwolennikiem populistów, rasistów, ksenofobów itp.
Na dodatek chamowatym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
204 Posty
LewySierpowy
(LewySierpowy)
Stały Bywalec
Arno napisał:
TYLKO Polska Katolicka a polak katolik to na PiS glosuje bo my popieramy kosciol i prawdziwych Polakow
i ten PiS twój zachowuje się jak Kościół, wszystkie brudy zamiata pod dywan, jest inaczej rzecz nazywając kartelem, czyli jeśli któryś szeregowy się zmoczy to po cichu mu stołek zapewniają. Co niby ta wygrana pisu dała Ci, że będą w europarlamencie siedzieli w oslej ławce? Nie mają frakcji ani realnego wpływu na Polskę, pisałem wcześniej, że po co głosuję cię na ludzi, którzy pojadą do Brukseli i nic nie zrobią, ba nawet programu nie mają..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jacek Dabrowski
(siwy65)
Wiking
Jestem zaskoczony, ze tak duzo moich rodakow hlosowalo na PO i pobratyncow. Tak wam dobrze w Norge, ze nie chcecie wracac do naszego kochanego kraju. Pozdrawiam prawdziwych Polakow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
Arno napisał:
zbuduja frakcje z Lpeen Jrek Kaczynski na Szefa KE and LePen zastepca i rozwiazac to bagno Unie jak najszybciej Anglicy wyjda nawet bez umowy Tramp im kazal i powiedzial im zeby zadnej kasy nie wplacali do UE Tylko Trump Czytalem ze Trump ma misje zbawic swiat A polska jest z nim Mamy Fort Trump Szczerski wiceszefem NATO Polska za PiS to potega zaczynamy ustawiac swiat po katolickuJa natomiast, jestem zaskoczony tym iż tacy młodzi i wykształceni ludzie jak ty, nadal dają się tumanić czarnej zarazie, oraz popierają zakamuflowaną UBECKĄ hołotę, która jest zastraszana, tajnymi teczkami, które do dzisiaj sa w sejfach UB.
Jesteś młody i na pewno przyjdzie otrzeźwienie i plucie sobie w brodę, że tak łatwo dałeś się otumanić, przez niespełnionych politykierów którzy rozdają w nadmiarze społeczeństwu nienależne dobra.
Tym wpisem wbrew pozorom, nie popieram żadnej frakcji politycznej, jednak zwracam uwagę na chore zachowanie obecnej władzy.
Poprzednia też nie była cacy, jednak to ta obecna wydaje to co tamta uciułała.
Moim zdaniem, obecna władza działa dokładnie tak jak dawniej Gierek.
I źle by się stało, gdyby ta obecna władza, przegrała teraz polskie parlamentarne wybory. Ponieważ jak przegra, to umyje ręce, jak wyjdzie na jaw iż KASA JEST PUSTA. A tak się właśnie zaczyna już powoli dziać.
Gdy natomiast wygra, to z tej samej racji pustej kasy, nie będzie mogła nikogo winić z opozycji. I mogą powstać społeczne niepokoje, dlatego powstała dawna OTK alias ZOMO!.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
Arno napisał:
poczucie zadowolenia z wladzy jestt drozsze pieniedzy. Tu nie chodzi o kase bo kase sobie sam zalatwiam Tu chodzi o wartosci katolickie o to by nie zabijac nienarodzone dzieciWeź i przestań pleść głupoty w które sam nie wierzysz.
Jeżeli natomiast w to wierzysz, to jesteś bezwzględnym cynikiem. "....."
Właśnie, te twoje narodzone dzieci, zalewają obecnie, Starą Europę jak zaraza, lub jak amerykańska stonka w czasach Zimnej Wojny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
Arno napisał:
Aborcja to zlo i z tym trzeba walczycCóż widać iż jako zajadły katolik lubisz się nadmiernie zamartwiać.
- Plaga narodzonych afrykańskich dzieci, zagraża polskim katolickim ziemiom, TRAGEDIA.
- Plaga Aborcji, nie tylko na polskich ziemiach TRAGEDIA.
- Opluwanie i pomawianie o pedofilię niewinnych katolickich kapłanów TOTALNA TRAGEDIA.
Nic tylko bicz w rękę i na krwawą, drogę krzyżową. Ulga dla duszy i ciała.
A kysz, kysz ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok