Cyt:"*warzywny kotlet*ziemniaki, ciecierzyca, marchewka, kalafior, brokuł, kukurydza i cebula – wszystko usmażone w ryżowej panierce."
Rozumiem, ze warzywny kotlet mialby byc zdrowy, ale od kiedy dania smażone są zdrowe..???
Ciekawe jaki dietetyk wymyslil "zdrowe smazone" warzywne kotlety.?
No to jakto takto? W Polsce sie to nie przyjmie. Janusz musi jesc golonke 5-kilowa i popijac 10 litrami piwa. Wegetarianskie dania sa wedlug famy tylko dla ludzi politycznie i orientacyjnie podejrzanych.
Precz z lapami od polskich miesnych hamburgerow.
Satan napisał: No to jakto takto? W Polsce sie to nie przyjmie. Janusz musi jesc golonke 5-kilowa i popijac 10 litrami piwa. Wegetarianskie dania sa wedlug famy tylko dla ludzi politycznie i orientacyjnie podejrzanych.
Precz z lapami od polskich miesnych hamburgerow.
Arno napisał: Norweska kuchnia to indyjskie restauracje Nikt nie je norweskiego jedzenia moze poza pepes pizza Wszyscy jedza w indyjskich i tjskich restauracjach rzadziej w chinskich a polacy jak toPolacy w domu Ja nie wiem z czego to wynika ze Polacy jedza w domu To wynika ze skastwa czy raczej taka tradycja Ja jestem international wiec nigdy nie jem w domu zawsze w restauracji
Takie chipsy sie w Polsce nie przyjma: 500+ na krowe jest tego wyrazem 100+ na swinie to nie wiem co to jest ale to smieszne. A moze to forma rownouprawnienia?
Arno napisał: Norweska kuchnia to indyjskie restauracje Nikt nie je norweskiego jedzenia moze poza pepes pizza Wszyscy jedza w indyjskich i tjskich restauracjach rzadziej w chinskich a polacy jak toPolacy w domu Ja nie wiem z czego to wynika ze Polacy jedza w domu To wynika ze skastwa czy raczej taka tradycja
Może otwierać polską knajpę w Nor? Może wtedy by jedli poza domem? Dobry pomysł na interes mi właśnie podsunąłeś.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.