" Jeden z aresztowanych ukrył się w pomieszczeniu gospodarczym do przechowywania gnoju, wytropił go pies policyjny. " Oj dziennikarki MN znajomosc polskiego i logiki wypowiedzi znowu szwankuje. Ten gosc, w momencie, w ktorym sie ukrywal to jeszcze nie byl aresztowany, tylko byl poszukiwanym. Dopiero jak go znalezli to go aresztowali.
Wiem, że to kontrowersyjne, ale myślę czasem, że wprowadzenie wolnego przepływu ludzie w obszarze Schengen nie było najlepszym pomysłem. Kiedyś potrzebne było: zaproszenie, waluta i paszport. Jakoś wtedy Norwedzy mogli zostawiać niezamknięte samochody pod domem.
....jeszcze niedawno domów nie zamykali
...i rowery stały na ulicach bez blokad
...i garaże były otwarte
...nie wspomne o łodziach i ich silnikach motorowych
...także narzędzia budowlane zostawiali bez zabezpieczeń
...żenuła na całego
...Ps. czasami mam wrażenie,że najbardziej oburzeni są złodzieje
...chyba dlatego ,że coraz trudniej jest coś ukraść
...
Świat się zmienia, a gdy żałujecie, że nie jest jak było, to nie jesteście gotowi by żyć dzisiaj i świat zmaterializuje wam wasze żale. Zalecam pracę nad swoim charakterem dla tych co "wszystko wiedzą najlepiej". Pycha to wasz problem, a nie to że ktoś coś.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.