Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
100 Postów
ja ja
(szefno)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1) Online
Wiking
W końcu pierwszy raz bez obrażania Chłopcem raczej dla ciebie nie jestem, choć chciał bym, podejrzewam ze jestem starszy. Człowiek się uczy tak długo jak żyje. Jeśli nie będziesz mnie obrażał to oczywiście zawsze możesz korygować moje posty jeśli będę pisał bzdury. Mam niestety garstkę wolnego czasu o nie ze wszystkim jestem na bieżąco.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1) Online
Wiking
Ja ja, dzięki Intuicja mi dobrze podpowiadała.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
113 Posty

(cham)
Początkujący
szefno napisał:
Hvem bestemmer om det skal settes opp nye bomstasjoner og hva takstene skal være?
Det er politikerne som bestemmer om det skal settes opp bomstasjoner. Først gjør politikerne i kommunen vedtak, så politikerne i fylket og til slutt politikerne på Stortinget etter en samlet anbefaling fra Samferdselsdepartementet. Chyba jednak rzad mA cos do powiedzenia w tej sprawie

Bra!
Så, leser vi videre:
I 2017 fikk byene anledning til å innføre både rushtidsavgift og miljødifferensiering, og evt. beredskapstakster på enkelte dager hvis luftforurensingen er høy. Dette ble enstemmig vedtatt av Stortinget.
Czyli! Inicjatywa wychodzi z kommunestyret. I tam zostaje pierwszy raz poddana glosowaniu.Reszta to proces zeby zatwierdzic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
ja ja
(szefno)
Początkujący
Dyskusja dotyczyla nowych bramek czyli finalnie Stortinget moze to zablokowac- mowa o nowych bramkach i odgornych ich cenach. Ale zgadza sie to co napisales ze rady miast moga regulowac ceny istniejacych bramek w wymienionych przypadkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
113 Posty

(cham)
Początkujący
Sie zgadza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Czy az tak jest trudno zrezygnowac z wozenia swojego siedzenia osobistym samochoden marki dowolnej?
Kazda inicjatywa ograniczenia ruchu pojazdow spalinowych jest dobra. Lepiej rozwinieta siec polaczen transportu kolektywnego jest dobra dla naszego srodowiska.

Feriowalem ostatnio w jedny z najwiekszych polskich miast. Ogrom smogu i smrodu trudno opisac. W samochodach jezdzacych z predkoscia kosmiczna zwykle po jednej osobie. Tramwaje dosc puste. Autobusy tez niezbyt przepelnione. Metra nie ma.

Ludzie jak maszyny - mam samochod, to og uzywam. Nie szkodzi, ze dotarcie do miejsca przeznaczenia zajmie im godzine dluzej niz tramwajowi. Motto "Jam pan i swoj honor samochodowy mam" wciaz zywe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
113 Posty

(cham)
Początkujący
ellada napisał:
cham
Pomyśl zanim napiszesz kolejny komentarz, skąd Ty bierzesz te bzdury ? Głupio klikasz aby tylko klikać, zainteresuj się tematem od środka a dopioero potem zaptaszam do dyskusji, bo puki co to zbyt wiele Ći się tylko wydaje.

Czy moglbys chlopcze uscislic , o ktore moje bzdury tobie chodzi? Trudno twoj belkot zrozumiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok