Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Bompenger pochłania większość dochodów: stoczniowcy ze Stavanger żądają podwyżek - Norwegia

Czytali temat:
tomasz nowak Jan Maryjan mart enty boj fra oszlo sobek22 Łukasz Ch Agnes333 Miroman Sikieratek Greg2226 (1118 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Grzesbergenowo
(Grzesbergenowo)
Wiking
Tak naprawde na co idzie kasa z bramek?, przeciez podatek drogowy jest pobierany razem z ubezpieczeniem i wliczony w cene paliwa. Ja wiem, ze jak mi sie niepodoba to mozna sie wyprowadzic ale co z rodowitymi mieszkancami, co maja tez sie wyprowadzic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:69  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(ideapad310)
Początkujący
nie, maja zamienic samochody spalinowe na elektryczne, przymusowo. Moga tez przesiac sie na komunikacje miejska i czekac zima przy minus 20 na przystankach a my zawsze mozemy wyjechac albo tez kupic sobie elektryki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:27  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Przestan jeden z drugim placic za bramki to nie bedzie problemu. Potem wypad na zawsze z No i problem z glowy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-15  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...co ty im proponujesz?
..oni nie sa w stanie odmowic przemytowi
...ktory przywozi za kazdym razem plyn do spryskiwaczy zamiast wodki..
...a oni mysla ze kupuja taniej!
...taki to,, narut..,,.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-15  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1) Online
Wiking
Dawno nie jechałem polska A2, ale kilka lat temu za bramkę się płaciło 17 zł, a zwykli ludzie zarabiali po 3zl w porywach do 10zl na godz. Nikt z głodu nie umierał a jak Janusz chciał zaszaleć to się przejechał autostrada raz na rok. Myśle ze Norwegia powinna uczyć się od PO i by cena bramki wynosiła półtory stawki godzinowej fachowca , dniówkę niewykształconego i sekundę bogatego... Tak trzymać norweski rządzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-25  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
colaredbul
(colaredbul)
Wiking
jestem za bramkami,kazdy medal ma dwie strony,troche mnie zastanawia jak stoczniowcy z Stavanger nie maja komunikacji,jesli na hundwogu pracują to mają jedynke co 7minut,w kazdej rodzinie dzieciak ma auto bo rodzice kupili,komunikacja jest mocno rozbudowana i niech nikt nie gada ze nie ma jak dojechac chyba ze mieszka w jakims wypizdowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Grzesbergenowo
(Grzesbergenowo)
Wiking
Xx1 za PO w wakacyjne weekendy bramki byly otwarte i nie czekales 4godz. w korku a za tego twojego pisu to bulisz i gnijesz w korku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
62 Posty

(3sort)
Początkujący
.....gdzie rudy lisek chytrusek za stołek w Brukseli pogrążył gospodarkę tworząc tanią siłę roboczą (niewolników) UE.......
Hm......Mozesz podac jakies przyklady?
No i dwa miliony niewolnikow............. ktore nie chce wolnosci chociaz ja ma
A z drugiej strony........doskonale sie ubawilem wysokoscia ilorazu Wiec przykladow juz nie podawaj jednak. Niech radosc pozostanie
Slyszalem tez...........ze gospodarke to juz obecny rzad postawil na nogi. Wiec chlopcy....nalezy wracac! Szybko wracac! Polska dzis potrzebuje pracownikow , ktorzy nie potrafia sami myslec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok