Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Rok walczyła o azyl w Polsce. Właśnie zapadła decyzja ws. Norweżki i jej córki - Norwegia

Czytali temat:
Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski Tomasz J Ewa Adam boj fra oszlo ja ja Łukasz Ch M P rafal11111 famila Maciej Paczkowski (339 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...wlasciwie wydawalo sie ze azyl otrzyma bezdyskusyjnie
...wydaje mi sie ze nawet przy braku zasadnosci udzielenia takiego azylu
...Polska powinna przychylic sie do takiego wniosku
...byloby to symboliczne dla wszystkich wczesniejszych przypadkow i walki z Barnevernet
...Ps.chyba ze jednak byly watpliwosci i to duze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Poprzez udzielenie azylu Polska mogła pokazać swoje stanowisko w walce z chorym systemem. Każdy z nas wie ze wielu polskich urzędników mentalnie tkwi w głębokim komunizmie a ich dewiza to „po pierwsze szkodzić”... Chyba większość polakow, nawet liberałowie trzeźwo patrzy na ta kwestie i sa przeciwni niszczeniu rodzin z byle powodu. Nie rozumiem tej decyzji. Nie ma nic gorszego dla rodziców niż utrata dziecka, dla dziecka to rownież ogromna trauma. Ludzie po takich doświadczeniach nie moga sie pozbierać przez resztę życia. Szkoda czasu by sie tu rozpisywać i tłumaczyć to co jest oczywiste, ale niestety nie dla wszystkich narodów. Gdyby Norwegowie byli pozbawieni emocji to można by to było jakoś wytłumaczyć. Chociaż niektórzy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(3sort)
Początkujący
Ordo luris. Juz sama nazwa mowi za siebie. Lureri!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok