Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

7 rzeczy, które musisz wiedzieć na temat rozliczenia podatkowego - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Brzeziński Ewa Żółtowska Agata Dymna Pawel Stateczny MultiNOR Konsultant Kasia K Ewa Adam stefan1962 Łukasz Ch teletimateleminuta Adam Kwiatkowski (644 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 7 rzeczy, które musisz wiedzieć na temat rozliczenia podatkowego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
żadne biuro rachunkowe nie wie, lub nie chce powiedzieć osobom chorym, że na zwolnieniu, lub AAP, oraz z innych powodów wystarczy napisać w rubryce 5. Jeg ber om å nedsatte skatteytevne for ....rok... på grunn av ................. .
Ja prosze o obniżenie progu podatkowego za rok.. z powodu ..... .
Nawet ci którzy nie mają statusu pendlera moga to robić. To skatteetaten decyduje co zrobi. Ja odzyskałem nie mając statusu pendlera 37 000 nok w zeszlym roku. Sprawdzony temat. Pozdrawiam i życze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(grzegorzs1)
Wiking
A jak byłem częściowo na zwolnieniu i częściowo pracowałem. Zwolnienie z powodu wypadku w pracy.
Skat wyliczył mi 18 000 zwrotu może mogę to podbić nie jestem pendlerem rozliczanie jest zwykłe nie mam ulg 10%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok