Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Punkty karne za nieprzepisową jazdę, czyli czego się wystrzegać na norweskich drogach - Norwegia

Czytali temat:
Kris kris antoni mikolajek boj fra oszlo Wiola Xxx Alexa1 Łukasz Ch (546 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Przed wyjazdem samochodem do Norwegii kazdy rodak powinnien sie powaznie zastanowic, czy chce podjac to ryzyko.
Polskie "spokojnie, zmiescisz sie" czy "jezdze szybko, ale bezpiecznie" nie sa zadnym tlumaczeniem na norweskich drogach.
No i te zatrzymywanie sie przed pasami dla pieszych!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marian Paździoch
(MarianPazdzioch)
Wiking
To gdzie pan policjant te punkty wpisze? Przecież nie widnieje moje prawo jazdy w norweskim rejestrze!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów

(morss.)
Stały Bywalec
yeko napisał:
To gdzie pan policjant te punkty wpisze? Przecież nie widnieje moje prawo jazdy w norweskim rejestrze!
Jeżeli przebywasz tu legalnie i posiadasz chociażby -D- numer, to policja wie więcej o tobie niz ty sam.
Spróbuj zrobić wykroczenie gdzie będzie interweniować policja to się przekonasz co oni potrafią.
To nie polskie krawężniki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-13  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
SailorMoon
(SailorMoon)
Wiking
morss. napisał:
yeko napisał:
Jeżeli przebywasz tu legalnie i posiadasz chociażby -D- numer, to policja wie więcej o tobie niz ty sam.
Spróbuj zrobić wykroczenie gdzie będzie interweniować policja to się przekonasz co oni potrafią.
To nie polskie krawężniki.

widac duzo i czesto miales do czynienia z politi
a i w polsce tez sie zdziwisz jak cie powita rezim PiS ,juz maja dla ciebie tanie mieszkanie w Strzelcach opolskich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok