Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zwycięski projekt wybrany: tak będzie wyglądać jeden z budynków dworca w Oslo [WIZUALIZACJE] - Norwegia

Czytali temat:
Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski boj fra oszlo Łukasz Ch krakusik (371 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Beda mieli fajny dworzec kiedy za niedlugo wroca do wypasania owiec. Pomyslec, ze jeszcze kiedys myslalem zeby osiasc w tym kraju na stale. Samochody elektryczne calkiem dojada ich eksportowy przemysl. Domy w okolicach Oslo-1mln euro. Trudno wyobrazic sobie gorszy kraj do normalnego rodzinnego zycia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ryszard Ohucki
(Kwit21)
Wiking
Do high octane-zgadzam się z Tobą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
....ja też sie zwami zgadzam co do ,,wypasania owiec,,
..tak ogólnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(3sort)
Stały Bywalec
A ja tam lubie takich wiarygodnych ekonomistow Zawsze to jakas pociecha ze tak duzo madrych ludzi jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
3sort napisał:
A ja tam lubie takich wiarygodnych ekonomistow Zawsze to jakas pociecha ze tak duzo madrych ludzi jest

...domorośli ekonomiścii
...chłop przewidział wlasciwie upadek cywilizacji
..i powrót do korzeni
...Ps. ,,Cygan,, prawde ci powie ,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(3sort)
Stały Bywalec
Jego problem i bol.........jak sie nie sprawdzi. Troszke sie pomylilem........to nie ekonomista tylko wrozbita.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
PIG DRIVER
(PIG)
Wiking
no niech budują jako turysta chętnie będę korzystać,mam nadzieje ze korona spadnie tak przynajmniej do 30 groszy wtedy będzie sie milo jeździło do norwegi na rybkę i biwak pod chmurka z widokami na fiordy ,a może kiedyś da rade się zrobić takie fotografie jak w Rumuni gdzie przez okno z auta się rzucało cukierki dzieciom a one zbierały jak kury ziarno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(3sort)
Stały Bywalec
Tak Zemsta rozkosza bogow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok