Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Dziś rozpoczynają się fellesferie. O czym należy pamiętać? - Norwegia

Czytali temat:
Wojciech Koczorowski jan paweł z s Ewa Adam Slaw xxx ALEXANDER HAZARD Marej Renata Konopka Łukasz Ch CYPIS7 Monika S (1008 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dziś rozpoczynają się fellesferie. O czym należy pamiętać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
CYPIS7
(CYPIS7)
Wiking
felles ferie taki ultra socjalistyczny wymysl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jan Kowalski
(Fantomas)
Wiking
Ale kraj funkcjonuje, a ludzie maja zagwarantowane urlopy w okresie wakacji dzieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
I nikt nie ma z tym problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
CYPIS7
(CYPIS7)
Wiking
madeleine napisał:

ja mam problem i wielu ludzi tez bo jak to mozna wylaczyc czesciowo adminstracje z funkcjonowania- place podatki caly rok !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

()
Stały Bywalec
CYPIS7 napisał:
madeleine napisał:

ja mam problem i wielu ludzi tez bo jak to mozna wylaczyc czesciowo adminstracje z funkcjonowania- place podatki caly rok !!!!!
Jak sam zauważyłeś, to ta administracja jest wyłączona jedynie częściowo, a nie totalnie, to jaki masz dalej problem by załatwiać aż tak bardzo ważne dla ciebie sprawy w tej częściowej administracji, na którą to łożysz cały rok jedynie ZALICZKI na podatek, a nie podatki.
Może, ty po prostu zazdrościsz innym iż mają normalne urlopy w czasie wakacji, a ty jako wyrobnik i dusigrosz, właśnie teraz robisz po 10- 12 godzin dziennie w świątek piątek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
petru
(petru)
Wiking
napisał:
CYPIS7 napisał:
madeleine napisał:

Jak sam zauważyłeś, to ta administracja jest wyłączona jedynie częściowo, a nie totalnie, to jaki masz dalej problem by załatwiać aż tak bardzo ważne dla ciebie sprawy w tej częściowej administracji, na którą to łożysz cały rok jedynie ZALICZKI na podatek, a nie podatki.
Może, ty po prostu zazdrościsz innym iż mają normalne urlopy w czasie wakacji, a ty jako wyrobnik i dusigrosz, właśnie teraz robisz po 10- 12 godzin dziennie w świątek piątek.

przeciez ty gabriel zyjesz z naszycvh podatkow socjalciagu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Administracja, to jeszcze male piwo. Zachoruj w czasie fellesfeire, to dopiero zaczna sie schodki, jak bedziesz musial jechac do lekarza na drugim koncu miasta, lub uslyszysz, ze przyjmuja tylko nagle wypadki. Dla wyjasnienia - bolaca reka, czy kolano sie do nich nie zalicza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok