Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norwegowie, którzy uciekli z dziećmi przed barnevernet, “w Polsce odetchnęli”. Ale chcą już wracać - Norwegia

Czytali temat:
Jan Kovalsky damian wójcik Agata Dymna Ewa Adam Stanislaw Lisowski boj fra oszlo Dawid111 .. KasiaMM MM Artur. Moderator MojaNorwegia dzuma84 ksodio (386 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bamel)
Wiking
To co wyrabiają norweskie instytucje i norweska administracja to w głowie się nie mieści!,- w moim przypadku udi przerobiło mnie Polaka na obywatela Rumunii ! - i napisali że urodziłem się w Bukareszcie oraz odmłodzili mój wiek o 8 lat,bezprawnie przetrzymują mój dowód tożsamości ,twierdzą że nie należy mi się advokat i tłumacz , w ubiegłym roku deportowali mnie w dniu w którym miała się odbyć sprawa przed norweskim trybunałem - masakra.
Pamiętajcie !!! - Nigdy nic nie załatwiajcie w urzędach ustnie!!! - wszystko trzeba na piśmie. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
km896450
(km896450)
Wiking
Pamiętajcie !!! - Nigdy nic nie załatwiajcie w urzędach ustnie!!! - wszystko trzeba na piśmie.

Załatwiałeś coś w urzędzie na "gębę" i się dziwisz?

Chyba oczywistym jest, że trzeba mieć papiery.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok