Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norweskie wojsko ruszyło na manewry. Kilka godzin po tym, jak ćwiczenia rozpoczęła Rosja - Norwegia

Czytali temat:
czesio. oj tam nazwisko... jerzy chojeta Zbigniew Strzęp boj fra oszlo Cortez1 N (331 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
smieszni sa! Niech zyje Rosja !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
kaliszanin napisał:

Czego tu szuksz kacapie ? Wiecej pozytku z ciebie by bylo na forum MK ( Moja Kacapia)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
kaliszanin napisał:

Czego tu szuksz kacapie ? Wiecej pozytku z ciebie by bylo na forum MK ( Moja Kacapia)

-------
Uff.... Polska bezpieczna!!!! Super radarzyca i detektorzyca wykrywajaca agentow Krwawej Komuny i sowieckich agentow, ksywa Lindemans, aktywowala sie znow!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Urazilam rowniez innego, antypolskiego kacapa ?
"Uderz w stol..."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Urazilam rowniez innego, antypolskiego kacapa ?
\"Uderz w stol...\"

--------
Propolskiego anty-PISdzielca wymiotujacego na widok pruchniejacych ciot rewolucji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zaden "po PRL owski" kacyk nigdy nie byl propolski.Ktos, kto przybiega bronic tak wyjatkowo antypolskiej szmaty, jak "kaliszanin", nie jest niczym wiecej niz taka samo antypolska szmata ( jesli cie pamiec, dziadziu, zawodzi, to jest opcja "szukaj" na forum i ona pomoze ci odswiezyc pamiec w kwesti pogladow "kaliszanina" ). Tlumacz to sobie pisami i antypisami, jak ci wygodnie, a moze raczej, jak ci tam wbili do lba na tych komunistycznych wykladach

Zadziwiajace, ze jak mi sie zdarzy popelnic posta (nie wazne na jaki temat) raz na kilka tygodni, to przylatujesz z piana na pysku, jakbys nic innego nie robil tylko pilnowal kiedy Lindemans sie odezwie Jesli o mnie chodzi, to twoja bytnosc na forum obchodzi mnie znacznie mniej niz zeszloroczny snieg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok