Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Demonstracje w Oslo przeciwko zaostrzeniu polityki azylowej rządu - Norwegia

Czytali temat:
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Demonstracje w Oslo przeciwko zaostrzeniu polityki azylowej rządu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
XXX moja sprawa
(kamilio)
Stały Bywalec
Polecam rozdac kazdemu protestujacemu po 1 syryjskiej rodzine na utrzymanie i za rok spotykamy sie w tym samym miejscu i o tej samej godzine omowic kolejne transfery uchodzcow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:35  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
XXX moja sprawa
(kamilio)
Stały Bywalec
Napisze jeszcze jeden bo malo ..... banda matolow ktora nie rozumie ze juz na chodniku ciezko spotkac Norwega a ja nie spotkalem jeszcze zadnego uchodzca w pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:21  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
ja ja
(szefno)
Początkujący
Poprawcie blad, ungdom venstre to mloda lewica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
ja ja
(szefno)
Początkujący
Unge venstre pomylilem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
krzysztof kowal
(krzychu39)
Nowicjusz
Zgadzam się z tym co pisze Josephvol.2 smith. Ktoś na tym robi dobra kase a komu to nie pasuje ten rasista ksenofob i faszysta. A kasa idzie i pewnie nie mała tylko do czyjej kieszeni?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Widac kto jest kim. Kosciol Norwegii i kosciol katolicki (watykan). Jesli Norwegie uda sie kiedys oczyscic z azylantow, to koscioly bedzie trzeba przy okazji przerobic na magazyny. W podziece za polityke jaka prowadzily te organizacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Bartodx255
(Bartodx255)
Wiking
Nie zostanie odesłany nikt kto pracuje, stara się, potrafi docenić pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Bartodx255
(Bartodx255)
Wiking
Spierdalac do siebie małpy liczące na gratisy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Do czego zmierza ta Europa,pomoc tak ale w krajach najblizszych konfliktowi,nie w Europie,bo za to zaplaci podatnik ja czy TY,trzeba miec twarde serce,kryzys kapitalizmu poka do drzwi,tylko glupcy jeszcze bardziej sie zapozyczaja...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok