Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Nielegalnie naprawiają samochody za 3 miliardy koron rocznie. Władze mówią „dość” - Norwegia

1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Zle sie dzieje w krolestwie. Skonczyla sie kasa z ropy i teraz trzeba jej szukac gdzie popadnie. I jak tu byc dalej socjalista, kiedy w budzecie srodkow brak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
high_octane napisał:
Zle sie dzieje w krolestwie. Skonczyla sie kasa z ropy i teraz trzeba jej szukac gdzie popadnie. I jak tu byc dalej socjalista, kiedy w budzecie srodkow brak.
Lepiej byc socjalista niz kapitalista,socjalisci rozlarza dobrobyt rowno,zas kapitalisci sprzedadza ludzi razem z ich domami taka jest roznica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Entliczek pentliczek w grudniu korona za 4 zlocisze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Problem kiedy juz nie ma co rozdawac. Wtedy trzeba komus wziasc, a wtedy panstwo opiekuncze staje sie panstwem opresyjnym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(BDSM666)
Wiking
tak czy inaczej imigranci zarobkowi bez paszportu norweskiego pierwsi dostana po 4 literach i jako pierwsi z tego kraju wyjada,bo nie długo zacznie brakować od 1 do pierwszego następnego miesiąca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(BDSM666)
Wiking
a i nie liczcie ze norwegowie będą się z wami dzielić po równo swoim majątkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
XXX moja sprawa
(kamilio)
Stały Bywalec
aaaaa i juz placza warsztaty co za zamiane klockow chca po 4000. Specjalnie wyszukuja usterki na EU kontrolach i namawaiaja na zostawienie auta z rachunkiem po 15 000 nok za jakies pierdoly ktore sam naprawie za darmo. Tymczasem coraz mniej glupich.... I co mi zrobia jak sobie wezme auto i naprawie sam ?? moga mnie skasowac za EU i hugo im do tego co ja robie z autem. Moze jeszcze mam sie tlumaczyc kto mi panele w domu uklada czy maluje dom ?? - nieosiagalne ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:16  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
iluz to polaczkow biedaczkow zarabia na naprawach aut na czarno...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
kaliszanin napisał:
iluz to polaczkow biedaczkow zarabia na naprawach aut na czarno...i bardzo dobrze, ceny w większości warsztatów mają z kosmosu, w przeliczeniu do zarobków drożej jak w Polsce. Często lepiej dobre auto zezlomowac niż naprawiac w warsztacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok