Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Prokurator: „Breivik szydzi z sądu”. Echa procesu, który morderca wytoczył Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
x x slovian slovian Ewa Adam boj fra oszlo Josephvol.2 smith ALEXANDER HAZARD (432 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aldi czarna
(aldi czarna)
Wiking
A jakie prawo on miał żeby zabić tylu młodych niewinnych bezbronnych ludzi łamanie praw człowieka jeszcze ta gnida śmie tak mówić ci młodzi ludzie mieli przed sobą całe życie a ten bezwzględny morderca bez skrupułów im je zabrał.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aldi czarna
(aldi czarna)
Wiking
A niby za co dałeś mi tego minusa jakby tak tobie zabił dziecko lub kogoś najbliższego prawa człowieka to może mieć człowiek dobry i uczciwy a nie morderca który zabił tyle osób może jeszcze apartament.Więzienie to więzienie a nie ośrodek wypoczynkowy i tak ma tam za dobre warunki ten człowieczek!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
6e6 napisał:
Brevik bardzo dobrze postąpil...powystrzelał muslimow. Po co nam tutaj ta zaraza w Europie, niech uciekaja do swojego kurwidolka skad przybyli i to nie jest tylko moja opinia tyle wielu norwegow z ktorymi rozmawialem

Ty baranie polski ,zamordowal Norwegow ,czlonkow mlodziezowki partyjnej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aldi czarna
(aldi czarna)
Wiking
Ty właśnie baranie to byli Norwedzy bardzo młodzi ludzie poszukujący swojej drogi chcący pomagać ludziom może teraz inaczej by na to patrzeli ale nie byli żadnymi mordercami ani terrorystami jak Brevik coś chciał zamanifestować to mógł strzelać do terrorystów islamistów a nie do bezbronnych tak młodziutkich ludzi człowieku ogarnij się bo jesteś żałosny!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
6e6 napisał:
tak ale dlatego ze kolaborowali z muslimami...pogadaj boju z Oslo troche glebiej z norkami to sie dowiesz wiecej

Oj rozmawialem i...Ci co tak twierdza to trole i prostacy...
Sprawdzone doswiadczalnie... prostacy z niewiedzy zaczynają byc chamscy i wulgarni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aldi czarna
(aldi czarna)
Wiking
Słuchaj ty chamie i prostaku bo po twojej wypowiedzi tak można sądzić ja nie jestem zwoleniczką muzułmanów islamistów i przeraża mnie to co się teraz dzieje i sama się ich boję bo wiem co potrafią jak się zachowują kim są sama mieszkam z rodzinną z zagranicą i jestem absolutna przeciwniczką wpuszczania ich do Europy ale chodziło mi tylko o to dlaczego pozabijał Brevik tyle takich młodziutkich ludzi bezbronnych tak bezwzględnie jak chciał zamanifestować to mógł stanąć z równym przeciwnikiem strzelać do nich wysadzić np.meczet a on po prostu ich wymordował i nie jest wcale lepszy od tych terrorystów co mordują niewinnych ludzi tak jak nawet dzisiaj w Brukseli i ty jak nie wiesz o co mi chodzi to ty zamknij swój dziób a o twoim słownictwie to to szkoda gadać!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok