Nie "polaczkow" tylko Polaków pierdolcu jebany! Troche szacunku do swojego kraju i do rodaków! Wyjedzie taka pizda do obcego kraju i zapomni skad pochodzi i kim sie urodzil... "Wielki Norweg" sie zrobil bedac kilka lat w Norwegii... Brzydze sie gnidami społecznymi takimi jak Ty!
No a kim wy jestescie jak nie polaczkami biedaczkami ? Polakiem jestem Ja bo zyje w Polsce i ojczyzny nie opuszczam w Polsce buduje socjalizm i komunizm i nie ucieklem dla lepszego kapitalistycznego zepsutego swiata, zycia dlatego jestescie polaczkami a nie Polakami Polak siedzi w Polsce , miejsce Polaka jest w Polsce a polaczka na obczyznie !Z narodowo-scjalistyczno komunistycznym pozdrowieniem !
kaliszanin napisał: No a kim wy jestescie jak nie polaczkami biedaczkami ? Polakiem jestem Ja bo zyje w Polsce i ojczyzny nie opuszczam w Polsce buduje socjalizm i komunizm i nie ucieklem dla lepszego kapitalistycznego zepsutego swiata, zycia dlatego jestescie polaczkami a nie Polakami Polak siedzi w Polsce , miejsce Polaka jest w Polsce a polaczka na obczyznie !Z narodowo-scjalistyczno komunistycznym pozdrowieniem !przekonałeś wracamy!!!!
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.