Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Świąteczne powroty do Polski – pytamy Polaków o ich plany Wielkanocne - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Świąteczne powroty do Polski – pytamy Polaków o ich plany Wielkanocne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
No Name
(No___name)
Wiking
Pisze się KOSZTUJE a nie KOSZTUJĘ. Wstyd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Pisze się Wielki Czwartek a nie Wielkie Czwartek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
Urzekla mnie historia tych polaczkow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-13  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Miru
(Miru)
Wiking
Nie "polaczkow" tylko Polaków pierdolcu jebany! Troche szacunku do swojego kraju i do rodaków! Wyjedzie taka pizda do obcego kraju i zapomni skad pochodzi i kim sie urodzil... "Wielki Norweg" sie zrobil bedac kilka lat w Norwegii... Brzydze sie gnidami społecznymi takimi jak Ty!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:20  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
natalia MojaNorwegia
(nataliaMojaNorwegia)
Redaktor
Dziękujemy za uwagę. Treść została poprawiona.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Redaktor
No a kim wy jestescie jak nie polaczkami biedaczkami ? Polakiem jestem Ja bo zyje w Polsce i ojczyzny nie opuszczam w Polsce buduje socjalizm i komunizm i nie ucieklem dla lepszego kapitalistycznego zepsutego swiata, zycia dlatego jestescie polaczkami a nie Polakami Polak siedzi w Polsce , miejsce Polaka jest w Polsce a polaczka na obczyznie !Z narodowo-scjalistyczno komunistycznym pozdrowieniem !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Dlaczego wyjezdzac do Polski? Najlepiej wyjechac tam, gdzie nas jeszcze nie bylo - tam nie ma naszych wrogow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
kaliszanin napisał:
No a kim wy jestescie jak nie polaczkami biedaczkami ? Polakiem jestem Ja bo zyje w Polsce i ojczyzny nie opuszczam w Polsce buduje socjalizm i komunizm i nie ucieklem dla lepszego kapitalistycznego zepsutego swiata, zycia dlatego jestescie polaczkami a nie Polakami Polak siedzi w Polsce , miejsce Polaka jest w Polsce a polaczka na obczyznie !Z narodowo-scjalistyczno komunistycznym pozdrowieniem !przekonałeś wracamy!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Jano31 jano31
(Jano31)
Redaktor
wie co mowi ! nareszcie mamy tego co budowal socjalizm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok