Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jestem z Polski. Wstyd czy zaszczyt? - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jestem z Polski. Wstyd czy zaszczyt?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Jedrek02)
Wiking
..wspomniany Mathias myli pojecie tozsamosci i dumy narodowej z rasizmem i ksenofobia a takze z faktem ze my Polacy nie jestesmy cioty jak reszta lewackich europejczykow w rurkach ktora pozwala sobie zeby obcy panoszyl sie na ich wlasnym terenie w imie demokracji..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
– Wiele razy, gdy mówiłem, że jestem z Polski, Norwegowie wypytywali o nieciekawą sytuację ekonomiczną i wysokie bezrobocie. To jeszcze mieściło się dla mnie w granicach normy – twierdzi mężczyzna. – Ale tłumaczenie za każdym razem, że polski rasizm i ksenofobia są mi obce zaczęło mnie męczyć. Nie wiem dlaczego uprzedzenia są tak mocno zakorzenione na całym świecie. To przykre i wstyd mi, że takie właśnie stereotypy krążą o Polakach.

Przeciez to najprawdziwsza prawda.Okolo 90% Polakow jest taka j/w.
Nie jest to wiec stereotyp.
Zaraz to uslyszysz w odp. na moj wpis.
Czekam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Nowicjusz
Artykul na spowodowanie eksplozji patryjotycznej. Odpowiedz ktorej nikt nie bedzie lubil: ani to ani to.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(sztuczny)
Wiking
Nigdy w życiu nie czytałam idiotyczniejszego pytania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
sztuczny napisał:
Nigdy w życiu nie czytałam idiotyczniejszego pytania
----------------
Patrzajcie jaka : a nie pamietasz jak Twój wszedł do łazienki,spojrzał na Ciebie i zapytał - co, dwie kreski ??!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
oportunista
(oportunista)
Wiking
u mnie tez slaby zasieg w lazience
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
O wiele wieksza konsternacje moze spowodowac przyznanie sie o przybycie z innej galaktyki. Fakt bycia polakiem juz przestal szokowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Rockambient
(Rockambient)
Wiking
Andrzej Andrzejewski właśnie przez takich ludzi jak Ty, teksty typu "cioty w rurkach" pojęcie patriotyzmu zostało spierdolone i splycone do postaci noszenia przez kiboli koszulek z orzelkami, Pileckim itp
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jedrek02 napisał:
..wspomniany Mathias myli pojecie tozsamosci i dumy narodowej z rasizmem i ksenofobia a takze z faktem ze my Polacy nie jestesmy cioty jak reszta lewackich europejczykow w rurkach ktora pozwala sobie zeby obcy panoszyl sie na ich wlasnym terenie w imie demokracji..
te lewackie europejczyki to nigdy się nie nauczą
najpierw wpuścili do siebie ze 3 miliony złodziei, pijaków, kombinatorów
a teraz ciapatych chcą jeszcze na dokładkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok