Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szefowa norweskich służb bezpieczeństwa: Napływ muzułmanów stwarza problemy - Norwegia

Czytali temat:
graveservice Lier sM M Kamil Rajchel Agnieszka MN Ewa Adam operis as Stanislaw Lisowski Cortez1 N reemigrant (323 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Szefowa norweskich służb bezpieczeństwa: Napływ muzułmanów stwarza problemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
toms14
(toms14)
Wiking
Jak na to wpadla ta pani ze oni beda stwarzac problemy?? haha coz za blyskotliwa i kompetentna osoba..brawo..hahahaha Obudza sie jak ulice splyna krwia..ale znajac norwegow beda tych zamachowcow tlumaczyc jakos,,ze moze maja stresy w nowym kraju,czuja sie osamotnieni z daleka od domu i jakos musza odreagowac...idioci!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Dominik W
(mino6)
Wiking
"Jednak norweska minister ds. imigracji Sylvi Listhaug stwierdziła, że „nie ma powodu, by wierzyć”, że podobne ataki będą mieć miejsce w Norwegii."

Norweska policja szuka winnych napaści seksualnej na trzylatka. Chłopiec został zgwałcony w ośrodku dla uchodźców Forus Akuttinnkvartering w mieście Stavanger.

Do gwałtu doszło 6 stycznia. Więc takie ataki JUŻ SĄ w Norwegii!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
Szybko debile sie skapneli . Zreszta niech wala te Norweskie nieumyte zadki bardziej sie przejmuje losem polskiego psa szczerze mowiac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
toms14 napisał:
Jak na to wpadla ta pani ze oni beda stwarzac problemy?? haha coz za blyskotliwa i kompetentna osoba..brawo..hahahaha
Obudza sie jak ulice splyna krwia..ale znajac norwegow beda tych zamachowcow tlumaczyc jakos,,ze moze maja stresy w nowym kraju,
czuja sie osamotnieni z daleka od domu i jakos musza odreagowac...idioci!!

Jeszcze trochę, a Breivik będzie norweskim Wernyhorą, wynoszonym na piedestał obrony przed napływem muzułmanów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
reemigrant
(reemigrant)
Nowicjusz
gabriel ty faszystowski rasisto ,ksenofobie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
SENTEX napisał:
reemigrant napisał:
gabriel ty faszystowski rasisto ,ksenofobie
ma racje chlopina

----------------
Sentex, pusta czacho - profesjonalny wulkanizatorze zużytych kondonow - caly dzien zasmradzasz powietrze na portalu swoimi bezsensownymi pierdnieciami. Roboty znow nie masz - ciapki kondonow nie dowiezli? To zwulkanizuj resztki twoich sparciałych opon mózgowych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
SENTEX napisał:
znaczy w formie sprostowania ma racje ze nie chce ciapatychBłąd myślowy z waszej strony, jednak nie ma się co dziwić skoro całą waszą parę, przeznaczacie na wzajemne opluwanie się.
Mnie osobiście żadni emigranci czy azylanci nie wadzą jak na razie.
Mnie jest to nawet na "rękę", tu gdzie pracuję i mieszkam, ten motłoch to jedynie półdarmowa siła robocza, o ile już, to pracują tam gdzie żaden norman i polak nie pójdzie za taką stawkę.
Ja jedynie odniosłem się do artykułu i obaw tam umieszczonych w kontekście tego na co powoływał się Breivik w swojej sądowej obronie i nic ponad to.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Remigrant napisał:
SENTEX napisał:
znaczy w formie sprostowania ma racje ze nie chce ciapatychBłąd myślowy z waszej strony, jednak nie ma się co dziwić skoro całą waszą parę, przeznaczacie na wzajemne opluwanie się.
Mnie osobiście żadni emigranci czy azylanci nie wadzą jak na razie.
Mnie jest to nawet na \"rękę\", tu gdzie pracuję i mieszkam, ten motłoch to jedynie półdarmowa siła robocza, o ile już, to pracują tam gdzie żaden norman i polak nie pójdzie za taką stawkę.
Ja jedynie odniosłem się do artykułu i obaw tam umieszczonych w kontekście tego na co powoływał się Breivik w swojej sądowej obronie i nic ponad to.

--------------------
Ryszard,szanuj się. Nie karm swoimi odpowiedziami mikrocefali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
reemigrant
(reemigrant)
Nowicjusz
oo 2 komunistyczne lumpy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok