Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Agencja wywiadu do norweskich polityków: Nie wpadajcie w rosyjską pułapkę - Norwegia

Czytali temat:
VIOLA72 KEJA Max Co Dominika P Stanislaw Lisowski boj fra oszlo Vippe Extensions defenderr hei!sandokan Josephvol.2 smith wujeek (258 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Agencja wywiadu do norweskich polityków: Nie wpadajcie w rosyjską pułapkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Wiadomo Rusek to cwana i przebiegła bestia której nie wolno zaufać nawet na chwilę. Jak mnie śmieszy naiwność Norwegów kiedy to na rożnych stronach Fb zamieszczane są doniesienia że Rosja uderza w stanowiska ISIS. I te komentarze jaki to Putin jest wspaniały. Gówno prawda naiwniaczki. Rosja ma własną politykę i bombarduje stanowiska przeciwników Bashara Assada. Prawdziwym wrogiem Rosji nie jest ISIS czy Ukraina ale państwa bloku Zachodniego w czołówce z Norwegią. Angole to rozumieją i w obecnej sytuacji nie chcą z Ruskiem się układać bo wiedzą czym to śmierdzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Dobra, tylko co teraz zrobic z politykami ktorzy szpieguja na rzecz Amerykanow i ich korporacji (GMO, TTIP, pryskanie nieba jakims g**wnem, terrorysci z syrii masowo przybywajacy do Norwegii, proba zabrania broni obywatelom, ze nie wspomne o systemie bankowym). To dopiero jest zdrada.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Dariusz G.
(Darogie)
Nowicjusz
myślę, że słabość do wódki i pięknych kobiet maja nie tylko Norwedzy.
Ja również mam.
Tylko zamienił bym kolejność, czyli piękne kobiety i ... browary
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok