Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
18 Postów
grzegorz grzegorz
(grzechu89)
Wiking
musiał bym być psem żeby spierdalać do budy pisowcu pierdolony jedź do polski i ciąg druta kaczyńskiemu pało pierdolona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
grzegorz grzegorz
(grzechu89)
Wiking
wole być anaalfabetą niz jebanym inkognito pało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
grzegorz grzegorz
(grzechu89)
Wiking
pokaż się społeczności niecz zobacza patryjote
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
mlody wyksztalcony z wielkiego miasta
pewnie zadluzony PO uszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
bor11
(bor11)
Początkujący
defenderr napisał:
mlody wyksztalcony z wielkiego miasta
pewnie zadluzony PO uszy

PO-prostu kundel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
grzegorz grzegorz
(grzechu89)
Wiking
jak już cie to interesuje to z małej miejscowości i dzięki temu że pracuje w norwegii stać mnie na wszystko w polsce zapierdalałem i tylko same długi w skarbówka zarła wszystko z niejednego pieca chleb jadłem i ten przypalony też to chyba wy nierozumiecie postu bo tytuł mówi sam za siebie kto i kiedy przestał być patryjotą a pisze przez j żeby zrozumiały to takie buraki jak ty polski rząd niech sie cieszy że zapierdalamy za granicami i wysyłamy pieniądze do polski bo jak by wszyscy wyjebali z polski z całymi rodzinami niewysyłając nic do polski to w polsce było by gorzej jak w grecjii więc pomyśl jeden z drugim co znaczy patryjotyzm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
grzegorz grzegorz
(grzechu89)
Wiking
jedno pytanie PATRIOTO głosowałeś w tych wyborach_____
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
grzegorz grzegorz
(grzechu89)
Wiking
i wole być kundlem walczącym o lepsze jutro niż taką świnią jak ty która wyżera zjednego koryta i wpierdala się innym świnią w nieswoje koryto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
bor11
(bor11)
Początkujący
napisał:
bor11 napisał:
grzechu89 napisał:
przeżyłem juz nie jedną partię polityczną w polsce mialem firme którą zgnoiła mi polska skarbówka służ komu chcesz ja służe krolowi norwegii bo on mi daje na chleb którego potrzebują moje dzieci i mogę nawet na mopie jechać ale wiem że moje dzieci nie bedą głodne w polsce miałem dobrze prosperującą firmę i co jak masz za dużo albo za małe układy to cię zniszczą w pare dni bez względu nato za jaką partią jesteś ,Wałesa leci mi 100milionów Kwaśniewski mieszkanie dla młodych a reszta chołoty nawet nie patrze tylko obiecanki walka o stołki i tyle
No ale co to co napisałeś ma wspólnego z patriotyzmem. Patriotyzm-taki jest temat

on najwyrazniej nie ma pojecia co ten wyraz znaczy
wkurwiony bo go wszystkie polskie dziewczyny olaly ,niedawno sie zalil na forum

Dziewczyny go olay? Przecież to "parówa" "ciepły"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
bor11
(bor11)
Początkujący
grzechu89 napisał:
i wole być kundlem walczącym o lepsze jutro niż taką świnią jak ty która wyżera zjednego koryta i wpierdala się innym świnią w nieswoje koryto
I idź sieroto do szkoły.Analfabeto, bezmózgu idź się ucz buraku!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok