Imperator1988 napisał:
@HanslubMosze: Czyzbys filozofie studiowal? I okazalo sie iz jedynie dla profesora tej dziedziny w Polsce byla posada na stanowisku listonosza i tak oto znalazles sie w Norwegii?
Zrozum iz nie zamierzam z toba debatowac filozoficznie tak iz nikomu poza toba sie tego przeczytac niezechce ani nikogo to do niczego nie przekona. Poniewaz jesli o czyms debatuje to poto aby przekonac publicznosc do idei kapitalizmu. Czy naprawde sadzisz ze debatuje z toba aby cie do czegos przekonac. Przeciez nawet jakbym w tej twojej bezcelowej retoryce przedstawil lepsze argumenty to i tak bys ich nie uznal ani glosu na kapitalizm czyli Partie Korwin nie oddal.
Wystarczy iz publicznosc posty czytajaca zrozumie roznice miedzy kapitalizmem a feudalnym socjalizmem. To jest celem moich dyskusji.
Studiowalem budownictwo. Ale czytalem klasykow

To nie debata filozoficzna, ukazuje jedynie brak logiki w twojej argumentacji. Zreszta, samo przeswiadczenie, ze ktokolwiek czytuje te twoje elaboraty juz traci egocentryzmem.
Wystarczy popatrzec ile osob z toba dyskutuje kierunkowo, pomimo desperacji z zamieszczaniem wtretow we wszystkich tematach.
Zreszta, chuj mnie to obchodzi jak i twoja ukochana partia. Dla mnie mozecie nawet wygrac - powiewa mi to.
Co do ciebie i planow z zebraniem kapitalu( kiedys tam) na otwarcie firmy, przypomina mi sie
dialog Vincenta i Maxa z "Zakladnika" o zakladaniu firmy przez tego pierwszego.
Tak jak i ty zbieral kapital...hehe chyba 7 lat...A firme zalozy jak inne okolicznosci beda spelnione, czyli nigdy.
Rozpoznajesz siebie?