Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
zlodziej jestes i syna na zlodzieja wychowales i jeszcza o sobie piszesz w 3 osobie

do lustra tez pijesz wodke z przemytu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
sand vinik
(sandvinik)
Początkujący
Remigrant napisał:
cysiek33 napisał:
gabriel dupa cie swedzi

i po co ci moj fodsesnummer co chcesz znowu ukrasc czy kredyt wezmiesz dziadu
Mnie on nie jest do niczego potrzebny, to przecież ty chcesz bym podał swój ID numer i to z zeznania podatkowego.
To pewnie ty chcesz coś trefnego skroić.
Czyżby tabletki zaczęły działać i remisja opadła, że zapominasz co pisałeś przed południem.

Przypomnę:
Ty rejestrujesz się pod legalnym nazwiskiem i imionami i podajesz swój norweski numer personalny, a wtedy ja, też to robię tyle tylko, że na dodatek robię skan z mojego zeznania, nawet nie zakryję zarobków i firmy w której obecnie pracuję.

I co internetowy bocie-trollu.

Mowisz ze ma swoje id
Id jest jedną ze struktur osobowości w modelu psychoanalitycznym, obok ego oraz superego
Zawiera w sobie dziedziczne i wrodzone wyposażenie psychiczne z popędami włącznie, działa na zasadzie impulsów i natychmiastowej gratyfikacji, zaspokojenia potrzeb. Pozostaje w ścisłym związku z procesami fizjologicznymi, z których czerpie energię. Id reprezentuje wewnętrzny świat subiektywnych doznań i nie posiada żadnej wiedzy o rzeczywistości obiektywnej. Zasada redukcji napięcia, zgodnie z którą działa id nosi nazwę zasady przyjemności. Redukcja ta zachodzi za pomocą czynności odruchowych (redukują napięcie natychmiast) i procesu pierwotnego (redukuje złożone reakcje psychiczne).

pewnie masz racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Ludzie, kolejny watek ktory mozna wyzycic do kosza. poza kilkoma, doslownie kilkoma wypowiedziami w temacie sto tysiecy stron na ktorych ci sami co zawsze debile tlumacza sobie na wzajem ktory z nich jest bardziej debilnym debilem.

No dac malpie brzytwe, albo nauczyc robola obslugi czegos bardziej skaplikowanego niz szpadel (np. internet) a efekt jaki jest kazdy widzi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
druch dryh
(druch)
Początkujący
faktycznie to jakis debil cierpiacy na jakies urojenia

Remigrant napisał:
cysiek33 napisał:
powiesz wreszcie jakiej narodowosci jestes jazvinski

Zarejestrujesz się wreszcie legalnie na tym forum pod swoim prawdziwym nazwiskiem i imionami, podając jednocześnie swój norweski numer personalny.
Bardzo jestem ciekaw, dlaczego tak długo zwlekasz z tą tak ważną dla ciebie decyzją personalną.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
WujekJanek napisał:
Ludzie, kolejny watek ktory mozna wyzycic do kosza. poza kilkoma, doslownie kilkoma wypowiedziami w temacie sto tysiecy stron na ktorych ci sami co zawsze debile tlumacza sobie na wzajem ktory z nich jest bardziej debilnym debilem.

No dac malpie brzytwe, albo nauczyc robola obslugi czegos bardziej skaplikowanego niz szpadel (np. internet) a efekt jaki jest kazdy widzi...

A MN zaciera raczki, bo ruch na forum jest, a za nim kasa idzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
To forum to przynajmniej jest co czytać ,nawet chociaż obelgi i przepychanki. Bo na innych forach jak np. Mypolacy.de to jest strasznie wrażliwa moderacja. I kto co tam wpisze nieugładzonego to zaraz jest banowany , albo temat likwidowowany. Efekt takiego działania jest taki że na tamtejszym forum już nic się nie dzieje i nie ma wogóle co czytać. Wy dziękujcie że jest MN , to jedyne najlepsze forum z polonijnych na świecie. Prawie zawsze jest tu coś ciekawego do poczytania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Lomo napisał:
. Wy dziękujcie że jest MN , to jedyne najlepsze forum z polonijnych na świecie. Prawie zawsze jest tu coś ciekawego do poczytania.

Ja dziekuje codziennie MN za mozliwosc poznania wirtualnego cycka we wszystkich wcieleniach. Jego wpisy powoduja, ze codzienna kawa smakuje niezapomnianie.

Pewna brytyjka powiedziala
"Jeg er tålmodig med dumhet, men ikke med de som er stolte av det" - mnie cierpliwosci brak.

Nie moge nie wspomniec o moim bozyszcze Jasta 102. Chociaz on nieczuly na moje zaloty to i tak wielbie og na umor.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
DorHan napisał:
Lomo napisał:
. Wy dziękujcie że jest MN , to jedyne najlepsze forum z polonijnych na świecie. Prawie zawsze jest tu coś ciekawego do poczytania.

Ja dziekuje codziennie MN za mozliwosc poznania wirtualnego cycka we wszystkich wcieleniach. Jego wpisy powoduja, ze codzienna kawa smakuje niezapomnianie.

Pewna brytyjka powiedziala
"Jeg er tålmodig med dumhet, men ikke med de som er stolte av det" - mnie cierpliwosci brak.

Nie moge nie wspomniec o moim bozyszcze Jasta 102. Chociaz on nieczuly na moje zaloty to i tak wielbie og na umor.

Kurka wodna jestem w rosterce, nie wiem czy się cieszyć czy martwić z powodu, że zostałem pominięty i nie znalazłem się wśród wyróżnionych...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Joseph napisał:
[b]

Kurka wodna jestem w rosterce, nie wiem czy się cieszyć czy martwić z powodu, że zostałem pominięty i nie znalazłem się wśród wyróżnionych...

Rozumiem twoja rozterke, ale ty to ja - a ja siebie bardzo miluje.

Nie bede wymieniac tych niewielu, ktorzy dostali nanoczastke mojego goracego serca ( kochliwa z natury jestem ), bo niewymienieni mogliby popelnic harakiri z rozpaczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok