Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Czym tu się ekscytować, głosować na kogoś normalnego w Polsce jeszcze długo nie będzie można, z prostej przyczyny. Jeszcze ze dwa pokolenia muszą pójść do piachu żeby to poskomunistyczny myślenie i mentalność wyparowala z ludzi ( wiem ze to niepoprawny optymizm lecz może się uda). większość społeczeństwa będzie normalna to i większość w sejmie/rządzie będzie normalna, proste jak drut. I innej drogi do normalnych ludzi u władzy nie ma.

No może jeszcze okupacja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(Krowa)
Nowicjusz
Ale ja tylko tak z boczku i tylko w wolnych chwilach sie "angazuje" w polityke ktora mnie nie dotyczy PIS. ktory z 30 procentowym poparciem uzurpuje sobie prawo do reprezentowania calego spoleczenstwa, zwlaszcza gdy nie zostal jeszcze wybrany, jest poprostu dla mnie smieszny i dynda mi calkowicie i bezwzglednie. Retoryka tej parti, ktora opiera sie przedewszystkim na wartosciowaniu ludzi na podstawie kto byl ich dziedkiem , ciocia i wujkiem jest jak dla mnie retoryka nie do zaakceptowania. Nie zamierzam rowniez tracic czasu na czytanie wypocin na temat kto tam kiedys komus cos zrobil, zwlaszcza dlatedgo ze sa to wiekszosci tylko i wylacznie "fotelowe" dywagacje.
No i moja droga to ze ktos zna kilka jezykow wcale nie znaczy ze ma cos w tych jezykach do powiedzenia. Zobacz, ja tez znam ich kilka i tez nie mam nic madrego do powiedzenia, prawda?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Krowa napisał:

No i moja droga to ze ktos zna kilka jezykow wcale nie znaczy ze ma cos w tych jezykach do powiedzenia. Zobacz, ja tez znam ich kilka i tez nie mam nic madrego do powiedzenia, prawda?

Dlatego wielcy tego forum trzymaja sie wylacznie jedynego jezyka im znanego, lamanego niemilosiernie. I madrosci plyna w swiat...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(Krowa)
Nowicjusz
I am sailing w swiat !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
najlepszym rozwiązaniem dla Rzeczypospolitej Polskiej byłyby kolejne rozbiory
zastanawiam się tylko, czy Rosja i Niemcy byłyby zainteresowane przyjąć pod swój zarząd taki nieopłacalny teraz towar.
Może Chiny chciałyby zrobić sobie przyczółek w Europie i przejmą to dziadostwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Nie wiem jak Rosja , ale Niemcy nie są zainteresowane przejęciem tej masy upadłościowej pod nazwą geograficzną Polska. Parę lat temu były nieśmiałe próby sondowania tematu federacji niemiecko-polskiej przez Radka Sikorskiego i Lecha Wałęse. Proponowali federację otwartym tekstem. Jednak Makrela odpowiedziała żeby się bujali, no to oczywiste bo w byłe DDR poszło tyle kapuchy że szok a to rapem pół Polszy. A tak to bez ludzi by z pewnością wzięli. Ale z ludzmi tym kupą bezrobotnych, budżetówki, obecnych i przyszłych emerytów , to przejęcie tego = gwarantowane bankructwo .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
o Polackach to tu już pisałem
pl.wikipedia.org/wiki/Polack
a dziś uzupełnię, że i w Hiszpanii to też wyzwisko
Wystarczy powiedzieć, że Hiszpanie nazywają nas Polakami! Niestety nie jest to komplement
www.styl.pl/magazyn/news-przezywaja-nas-polakami,nId,1881583
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak

powiesz wreszcie jakiej narodowosci jestes jazvinski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie powiem bo się brzydzę
tfu tfu podobno nawet z łogonofskimi spokrewniony jestem od XIX wieku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

()
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
powiesz wreszcie jakiej narodowosci jestes jazvinski

Zarejestrujesz się wreszcie legalnie na tym forum pod swoim prawdziwym nazwiskiem i imionami, podając jednocześnie swój norweski numer personalny.
Bardzo jestem ciekaw, dlaczego tak długo zwlekasz z tą tak ważną dla ciebie decyzją personalną.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok