Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Satan napisał:
Ty cysiek idz na wojne z Zydami. Kup se karabin i jedz do Izraela jako przedstawiciel narodu prawego.
Jak zginiesz to bedziesz czczony w Polszy jako martyr czyli meczennik. A forum od ciebie odpocznie.
Tak nam dopomoz BOG i Maryja zawsze dziewica

masz jakis problem z Zydami w Izraelu ty antysemito?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
Satan napisał:
Ty cysiek idz na wojne z Zydami. Kup se karabin i jedz do Izraela jako przedstawiciel narodu prawego.
Jak zginiesz to bedziesz czczony w Polszy jako martyr czyli meczennik. A forum od ciebie odpocznie.
Tak nam dopomoz BOG i Maryja zawsze dziewica

masz jakis problem z Zydami w Izraelu ty antysemito?

Ja mam problem z prawdziwymi przedstawicielami jedynego narodu namazanego przez pana swiatla.
Problemy mam zwlaszcza z toba, ty nieoswiecony kmiocie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
to usun konto i wracaj na UPAine
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
wsteczniak napisał:
odurodzeniadumny napisał:
wsteczniak napisał:
Kwiecista ta przemowa, przypomina mi to mojego profesora co to twierdził, że słowacki wielkim poetą był.
Tu też tzeba przyjąć za niejakim wujkiem, że ów lama jest wieki i należy mu się szacunek. Najwiekkkszy na świecie. Bo tak! Lekko wymienię 100 osób, którym od ludzkość większy szacunek się należy. Bo co ów lama zrobił dla mnie, że mam go szanować? A dla mojego sąsiada,miasta, kraju, kontynentu? Moze i szacunek mu się należy, choć ten największy to raczej od Tybetańczyków. Od nas to jednak trochę mniejszy.
A to coś pan splodzil to nadeta demagogia jak przystało na 15 łatkę.

wymien 50

Wybierz dziedzinę nauki dyslektyku. Każdy filozof, fizyk, biolog, matematyk zrobił więcej dla ludzkości niż ów lama, który nominalnie nie stworzył niczego dla świata. Żadnej doktryny, teorii, szczepionki, prawa..nic.
Więc słucham cię pizdo- wybierz dziedzinę

znowu uniki ?? tomecki nie odpowiedziales na ostatnie posty
a co do pizdy to nie wypowiadaj sie o rzeczach ktorych nigdy w swoim marnym zyciu na oczy nie widziales

i uwazaj na wlosy miedzy palcami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
wsteczniak napisał:
wsteczniak napisał:
Kwiecista ta przemowa, przypomina mi to mojego profesora co to twierdził, że słowacki wielkim poetą był.
Tu też tzeba przyjąć za niejakim wujkiem, że ów lama jest wieki i należy mu się szacunek. Najwiekkkszy na świecie. Bo tak! Lekko wymienię 100 osób, którym od ludzkość większy szacunek się należy. Bo co ów lama zrobił dla mnie, że mam go szanować? A dla mojego sąsiada,miasta, kraju, kontynentu? Moze i szacunek mu się należy, choć ten największy to raczej od Tybetańczyków. Od nas to jednak trochę mniejszy.
A to coś pan splodzil to nadeta demagogia jak przystało na 15 łatkę.

wymien 50

Wybierz dziedzinę nauki dyslektyku. Każdy filozof, fizyk, biolog, matematyk zrobił więcej dla ludzkości niż ów lama, który nominalnie nie stworzył niczego dla świata. Żadnej doktryny, teorii, szczepionki, prawa..nic.
Więc słucham cię pizdo- wybierz dziedzinę

znowu uniki ?? tomecki nie odpowiedziales na ostatnie posty
a co do pizdy to nie wypowiadaj sie o rzeczach ktorych nigdy w swoim marnym zyciu na oczy nie widziales

i uwazaj na wlosy miedzy palcami

Sprecyzuj jakie uniki dyslektyku. Powiedzialem bys wybral dziedzine, a ja ci wrzuce 100 osob.
Gdzie tu unik? Znajdz jeden post gamoniu, gdzie cie unikalem.
Jestes zalosny - przy defekacji z toba nie musze sie nawet wysilac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
o to masz jeszcze dodatkowo problem z koprofagią

a dziedzina no skoro nie potrafisz wymienic nawet 50 naukowcow ze wszystkich dziedzin i wijesz sie jak piskosz to moze cos napiszesz o ergonomi w dendrologi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
niech sie zgada z gabrielem z jego koprofilia sie beda uzupelniac a Jazvinski pozmywa za dwa ruble
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
o to masz jeszcze dodatkowo problem z koprofagią

a dziedzina no skoro nie potrafisz wymienic nawet 50 naukowcow ze wszystkich dziedzin i wijesz sie jak piskosz to moze cos napiszesz o ergonomi w dendrologi

Masz nowozytny jezusie, w 3 osobach ( boro, od yrodzenia, cysiek). Wchodze na pierwsza lepsza stronke z edge.org i wrzucam 120 zyjacych. Gdybym zechcial przejechac sie po minionych wiekach to by dnia nie starczylo.

PS powyzej sam sobie pojeb odpisuje. Ciebie nalezy izolowac.

Howard Gardner • Nicholas Humphrey • Marc D. Hauser • Daniel Gilbert • George Dyson • Daniel C. Dennett • William Calvin • Lawrence Krauss • Neil Gershenfeld • Joseph LeDoux • Stephen Kosslyn • Philip W. Anderson • Kevin Kelly • Paul Davies • Haim Harari • Janna Levin • Steven Pinker • Alison Gopnik • Martin E. P. Seligman • John McWhorter • Freeman Dyson • Robert Sapolsky • Leonard Susskind • Keith Devlin • Susan Blackmore • Clifford Pickover • Piet Hut • Gino Segre • Roger Schank • Alan Kay • Bruce Sterling • Judith Rich Harris • Arnold Trehub • Gregory Benford • Lynn Margulis • Sam Harris • Elizabeth Spelke • Kai Krause • Todd Feinberg • Nassim Nicholas Taleb • Irene Pepperberg • Jesse Bering • Scott Atran • Karl Sabbagh • Gary Marcus • Stuart A. Kauffman • Ray Kurzweil • John Barrow • Jaron Lanier • Alex Pentland • Richard Dawkins • Jean Paul Schmetz • Thomas Metzinger • John R. Skoyles • John Horgan • David Gelernter • Jordan Pollack • Lee Smolin • Mihaly Csikszentmihalyi • Jeffrey Epstein • Michael Shermer • Leon Lederman • Tom Standage • Simon Baron-Cohen • Stephen Petranek • J. Craig Venter • Maria Spiropulu • David Buss • Esther Dyson • David Myers • Denis Dutton • Donald Hoffman • Kenneth Ford • Margaret Wertheim • Alun Anderson • Philip Zimbardo • Paul Bloom • Robert Provine • W. Daniel Hillis • Martin Nowak • Seth Lloyd • Donald I. Williamson • Jonathan Haidt • Rebecca Goldstein • Ned Block • Christine Finn • Rupert Sheldrake • Rudy Rucker • Douglas Rushkoff • Verena Huber-Dyson • Chris W. Anderson • Charles Simonyi • Carolyn Porco • Martin Rees • Pamela McCorduck • James O'Donnell • John McCarthy • Carlo Rovelli • Leo Chalupa • Howard Rheingold • Steve Giddings • Tor Nørretranders • Stanislas Deheane • Benoit Mandelbrot • Ellen Winner • Paul Steinhardt • Oliver Morton • Alexander Vilenkin • Terrence Sejnowski • Brian Goodwin • Stephen H. Schneider • Randolph Nesse • Timothy Taylor • Marti Hearst • Daniel Goleman • Jared Diamond • Anton Zeilinger • Ian Wilmut • Robert Trivers • Ian McEwan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
a kto z nich jest wybitnie zasluzony w ergonomi ?albo w dendrologi?
psycholog z ameryki ?

sam postawiles sobie poprzeczke a teraz skaczesz w bok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
a kto z nich jest wybitnie zasluzony w ergonomi ?albo w dendrologi?
psycholog z ameryki ?

sam postawiles sobie poprzeczke a teraz skaczesz w bok

A u was murzynow bija!!!

W "autostopem przez galaktyke" Adamsa wystepuje komputer " Deep Thought - gleboka mysl" Zostal skonstruowany w celu odpowiedzi na 1 pytanie tzw. "wielkie pytanie" ktore brzmialo - Wielkie pytanie o życie, wszechświat i całą resztę. Po skomplikowanych obliczeniach w ciagu 7,5 mln lat, komputer wyplul odpowiedz. Brzmiala ona - 42.

Zastanawiam sie czy czasem nie jestes jakims prototypem, badz inkarnacja owego komputera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok