Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
tomecki napisał:
WujekJanek napisał:
Panowie, ja najmocniej was przepraszam za to, ze mam inne poglady polityczne od waszych.
No ale Konstytucja (zarowno polska jak i norweska) twierdzi, ze mam takie prawo.

Bardzo to mile, ze dla potrzeb komentarza wypowiedzi ktory ma pol strony cytujecie jedno zdanie.

Co do Ud urodzenia dumnego z przyrodzenia... Gdyby to byla osoba rozumna, zadal bym sobie pytanie, do jakiego to klamstwa nie chce sie przyznac... Natomiast tu tego nie uczynie, gdyz Dumny z Przyrodzenia tak dalece w kazdej dziedzinie na de mna i generalnie nad kazdym uzytkownikiem tego forum goruje, ze... to stanowczo nie moja liga.

Powiedz Janie dlaczego z nimi dyskutujesz? Jeden psychiczny z pod znaku uroboroso a drugi jakis nowy nawiedzony patriotyzmem petaczyna.

kociaz ma nowe konto taki anonimowy z za krzaka strzela slepakami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
WujekJanek napisał:
Panowie, ja najmocniej was przepraszam za to, ze mam inne poglady polityczne od waszych.
No ale Konstytucja (zarowno polska jak i norweska) twierdzi, ze mam takie prawo.

Bardzo to mile, ze dla potrzeb komentarza wypowiedzi ktory ma pol strony cytujecie jedno zdanie.

Co do Ud urodzenia dumnego z przyrodzenia... Gdyby to byla osoba rozumna, zadal bym sobie pytanie, do jakiego to klamstwa nie chce sie przyznac... Natomiast tu tego nie uczynie, gdyz Dumny z Przyrodzenia tak dalece w kazdej dziedzinie na de mna i generalnie nad kazdym uzytkownikiem tego forum goruje, ze... to stanowczo nie moja liga.

no nie twoja liga ty nawet do 100 policzyc nie potrafisz wiec gadaj sobie co najwyzej z jasta i gabrielem to twoj poziom ,klamstwa i obludy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(tomecki)
Początkujący
cysiek33 napisał:
tomecki napisał:
WujekJanek napisał:

Powiedz Janie dlaczego z nimi dyskutujesz? Jeden psychiczny z pod znaku uroboroso a drugi jakis nowy nawiedzony patriotyzmem petaczyna.

Widze, ze polglowek juz wystraszony? Odtrabiles pospieszna ewakuacje, juz mosciles sie do rydwanu by odbyc triumf, a tu taka niespodzianka. Hahah widzisz ciemniaku jakie zycie pisze scenariusze? Dawaj na warsztat co tam dzis skopiowalas bezmozga istoto bez wlasnej swiadomosci a co za tym idzie i refleksji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
tomecki napisał:
cysiek33 napisał:
tomecki napisał:
WujekJanek napisał:

Widze, ze polglowek juz wystraszony? Odtrabiles pospieszna ewakuacje, juz mosciles sie do rydwanu by odbyc triumf, a tu taka niespodzianka. Hahah widzisz ciemniaku jakie zycie pisze scenariusze? Dawaj na warsztat co tam dzis skopiowalas bezmozga istoto bez wlasnej swiadomosci a co za tym idzie i refleksji.

twoja indolencja poraza .
normalni ludzie pracuja i placa podatki zeby takie socjalciagi jak ty mogly chlac i siedziec na forum caly dzien
na przyszlosc jak cpasz to nie pisz bo to ani skladu,ani ladu nie ma
calkowicie nielogiczne zdania ktorych normalny czlowiek nie jest w stanie zrozumiec.
a dzialanie w mysl zasady „Nie znam się, to się wypowiem”. oczywiście z użyciem modnych słów, o których znaczeniu nie masz pojęcia.nie przynosi ci splendoru.a jedynie ukazuje emfatyczny obraz kawiarnianego cwiercinteligenta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(tomecki)
Początkujący
cysiek33 napisał:

twoja indolencja poraza .
normalni ludzie pracuja i placa podatki zeby takie socjalciagi jak ty mogly chlac i siedziec na forum caly dzien
na przyszlosc jak cpasz to nie pisz bo to ani skladu,ani ladu nie ma
calkowicie nielogiczne zdania ktorych normalny czlowiek nie jest w stanie zrozumiec.
a dzialanie w mysl zasady „Nie znam się, to się wypowiem”. oczywiście z użyciem modnych słów, o których znaczeniu nie masz pojęcia.nie przynosi ci splendoru.a jedynie ukazuje emfatyczny obraz kawiarnianego cwiercinteligenta.

Najpierw sprawdz w wiki gamoni nim uzyjesz slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz. Pietnuje tu twoja ignorancje ( i podejrzenia co do choroby psychicznej graniczace z pewnoscia) od dawna, choc wiem, ze to prozny trud.
Sprawdz zatem co znaczy indolencja - Czy zachowanie wobec ciebie nosi znamiona bezczynnosci badz bezradnosci? Wydaje sie, ze ta teza jest nieuzasadniona. Bardziej racjonalne bedzie "przesladowanie, mobbing a nawet gwalt intelektualny.

Co do "braku logiki" - gdybys mogl wykazac na przykladach o jakich bledach logicznych piszesz bede wdzieczny. Zdaje sobie sprawe, ze z logika formalna nie miales do czynienia a po sprawdzeniu na wiki przeraza cie literki i znaki z ktorymi w swojej dotychczasowej "karierze" tumana nie miales stycznosci. Wobec tego mozesz "egzemplifikowac" poslugujac sie logika ogolna badz retoryka.

Stawiac teze i nie potrafic jej uzasadnic to typowe dla ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
nastepny infantylny co madrosci z wikipedi posiada
oj cos ubogie to zrodlo masz

indolencja
brak kompetencji,ciamajdowatość, ciapowatość, désintéressement, gapiowatość, gapowatość, gnuśność, impotencja, indyferencja,indyferentność, indyferentyzm, inercja, inercyjność, jałowizna, kalectwo życiowe, niedołęstwo, niedojda, niemrawość,niepraktyczność, niesamodzielność, nieudacznictwo, nieudolność, niewprawność, nieżyciowość, obłomowszczyzna, ofermowatość, tępota

wystarczy degeneracie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(Juziokrowa)
Nowicjusz

Bzdura ! Jedyne czym goruje to jest glupota
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(tomecki)
Początkujący
Juziokrowa napisał:

Fakt, że Canon, ale zobacz jakie pustki na forum. Już kiedyś o tym pisałem. Wystarczy, że jasta nic nie wrzuca i cysiek(hydra o 100 profilach) nie ma gdzie się rozładować.
zaraz piękny będzie interweniowl u jasty.
Forum opiera się na 5-8 osobach.
Rdzen to Jasta z cyskiem. Dochodzi wujek, i kilka innych osób co czasami bierze udział. Jednak bez tej trójki nadejdzie długa zima..

Mówiłem by zamienić forum na sympatię.pl. ci randkowicze mają szczere motywacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(tomecki)
Początkujący
tomecki napisał:
Juziokrowa napisał:

Fakt, że Canon, ale zobacz jakie pustki na forum. Już kiedyś o tym pisałem. Wystarczy, że jasta nic nie wrzuca i cysiek(hydra o 100 profilach) nie ma gdzie się rozładować.
zaraz piękny będzie interweniowl u jasty.
Forum opiera się na 5-8 osobach.
Rdzen to Jasta z cyskiem. Dochodzi wujek, i kilka innych osób co czasami bierze udział. Jednak bez tej trójki nadejdzie długa zima..

Mówiłem by zamienić forum na sympatię.pl. ci randkowicze mają szczere motywacje.

Miało być: fakt, że GAMON nie CANON.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
Juziokrowa napisał:

jesli glupota nazywasz niekonsumowanie norweskiego bialka to gratuluje madrosci ,wracaj do madrych norwegow na norweskie forum co sie bedziesz zadawal z glupimi polakami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok