Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1 Post
piotr zajac
(juhas 66)
Wiking
namawiacie do wysylania sms-a nie wiem czy z litosci dla niej bo piosenka mnie nie powalila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
Eurowizja- Festiwal piosenki dla zboczenców ,pedalow, lesbijek i lesbijopedalki w brodzie czy chlopa zrobionego na babe ale z brodom w dodatku sam nie wiem . Wa dodatku prowokująco przypomina Jezusa ... Prowokacja zboczencow i tyle. Chwala dla pana Putina ! Ostatnio w Rosji nasz prezydent katechon Putin podpisal ustawe ktora zakazuje zboczencom ( tj.Pedalom i lesbom ) zakazu prowadzenia samochodow lecimy dalej zakazu zgromadzen publicznych dla zboczencow, zakazu uzywania teczowej flagi pod kara wiezienia i na ostatnie zakazu promowania i rozmawiania w sensie pozytywnym o homosiach ! Mozna ? Mozna!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
oby Gospodin Putin nie nakazał wszystkim Polakom kłaniać się w pas radzieckiemu sołdatowi

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
Glabie jeden gdyby nie ta armia czerwona to dzisiaj Polski by nie bylo , twoich glupot by nie bylo tym bardziej ciebie . Zostalo by okolo 3 milionow" foltdoiczów" reszta zostala by zamordowana i spalona w obozach ,mozliwe ze zostalo by jakis obszar Warszawy który moglibysmy dzierzawic od szkopow pod warunkiem ze jezykiem urzedowym bylby Niemiecki i zostalo by gdzies w lasach ok. 2-3 tys zolnierzy przekletych i tyle by bylo gdyby armia czerowna nie wyzwolila Polski i europy. Przypominam ci bucu ze podczas walk o Polske zycie stracilo 600 000 zolneizry armi Rosyjskiej i byli to zwykli prosci zolnierze. Nie zadna zydokomuna Leninowska czy Trockowska ale zwykli ludzie ktorym nalezy sie oddac honory . Czesc i chwala bohaterom ! Dziekuje ci ze rozpowszechniasz nasze zdiecia z ZPR Grunwald jesli mozesz rob to czesciej i wiecej byc moze ktos dzieki temu dowie sie za sa tu w Norwegi endecy. Co do ZPR Grunwald jest to wspaniala chwila po raz pierwszy w histori polaczyla sie narodowa lewica z endecja czego zawsze chcial R. Dmowski ! Wlacz myslenie to nie boli !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kłaniający się w pas kacapom weź na zrozumienie
Polski i tak nie ma
jak mówią oficjalne czynniki
jest ch... dupa i kamieni kupa
a i jeszcze Duda kandydat na Pana Prezydenta
no i bezmózgu mała lekcja historii
co warta ruska armia to pokazała wojna z Japonią, wojna z Finlandią, wojny krymskie
baranie pieprzony ty nawet nie dostrzegasz co zrobił Zachód aby osłabić Hitlera, pozbawić źródeł surowców, zbombardował ośrodki przemysłowe, dał ruskiej hołocie tuszonki, katiusze, tanki i dużo więcej
oni by se mogli nabiegać w onucach po polach i nadrzeć japy uraaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
John Boro
(JohnB)
Początkujący
CO ROBI IZRAEL NA FESTIWALU W EUROPIE???? TEN KRAJ NIE LEŻY W EUROPIE!!! WIEM DOKŁADNIE!! PYTAM CO TU ROBI IZRAEL???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Izrael dał Europie swojego Boga
Na tym Bogu legla całą kultura europejska. Europie urósł korzeń chrześcijański na Izraelu
To i trzeba jakoś za to podziękować chamie polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
co zrobił Zachód aby osłabić Hitlera,
no nadawali mu kredytow
nawojowali sie raptem jeden rok
bochaterska armia francuska
albo angielska bombardowala Niemcy ulotkami
a amerykanie to najskuteczniej likwidowali wojska sojusznikow
Na amerykańskich pilotach zawsze można polegać ,nawet dowódca angielskiego lotnictwa marszałek Arthur Tedder kłusem dał nura pod polski czołg przed ich bombami.
najwieksze ofiaru holokaustu cala wojne przesiedzialu w ameryce
nawet statki z zydami zawracali do Niemiec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
John Boro
(JohnB)
Początkujący
jasta102 napisał:
Izrael dał Europie swojego Boga
Na tym Bogu legla całą kultura europejska. Europie urósł korzeń chrześcijański na Izraelu
To i trzeba jakoś za to podziękować chamie polski

JESTEM CZŁOWIEKIEM TOLERANCYJNYM!!! ALE LUBIĘ PORZĄDEK I UWAŻAM ŻE IZRAEL NIE POWINIEN BRAĆ UDZIAŁU W JAKICHKOLWIEK IMPREZACH EUROPEJSKICH!!! NATOMIAST TAKICH JAK TY -baraniajasto- TYLKO DO WORA I W KOSMOS!!!! cieniasie pszenno-buraczany!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Dawno dawno temu zszedł Pan Bóg na spacer po pustyni i trafił do jakiegoś miasta. Podszedł do mieszkańców i zaproponował:
- Mam dla was przykazanie
- A jakie?
- Nie zabijaj.
- No coś ty! My Hetyci żyjemy z wojen. Potrafimy tylko wytapiać żelazo i walczyć. Bez zabijania nasz naród zginie.
Poszedł Bóg dalej i trafił do następnego miasta.
- Mam dla was przykazanie - rzekł do mieszkańców:
- A jakie?
- Nie cudzołóż.
- To chyba jakieś żarty. W naszej świątyni są najlepsze ladacznice. Wszystkie nacje przyjeżdżają do nas się zabawić. Bez cudzołóstwa pomrzemy w nędzy.
W trzecim mieście Bóg spróbował jeszcze inaczej:
- Mam dla was przykazanie - nie kradnij.
- To jak mamy żyć - nie da się handlować z Syryjczykami nie kradnąc.
Nieco przybity Pan Bóg wrócił na pustynię. Jacyś barbarzyńcy paśli tam swoje stada. Zrezygnowany Bóg spytał:
- Chcecie mieć jakieś przykazania?
- A za ile???
- Za darmo.
- A to byśmy z dziesięć wzięli.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok