Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Łukasz Migała helen :) A B Greg Greg bogdan rychlewski Dorota Dorota Jacek Rozperski cysiek33 MonikaM2 ENDRIU67 Traben (10402 niezalogowanych)
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
uważasz ,że należy zabrać dzieci bo rodzice,, melanżowlali ?,,Uważasz że instytucje państwowe mają prawo wtrącać się w twoje życie osobiste, bo np posprzeczałeś się z żoną ?? Allbo ,że cię zdradza??Jeśli tak uważasz to twój problem i tych wszystkich którzy wyzbywają się swojej wolności osobistej na rzecz instytucji państwowych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Lesterek -
(Lesterek1)
Wiking
jesli codziennie jest melanz w domu i nie wie sie gdzie jest i co robi twoje dziecko to jestes niedpowiednim rodzicem...wtedy incjatywa bv ma jakis sens , czy nie tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Jeszcze raz powtórzę jeśli uważasz, że policja i 20 letnie panie z BV po kursach rozwiążą twoje problemy rodzinne i psychiczne to dzwoń do nich.Tylko za twoją decyzję , straszliwą cenę zapłaci dziecko,twój wybór.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
jesli codziennie jest melanz w domu i nie wie sie gdzie jest i co robi twoje dziecko to jestes niedpowiednim rodzicem...wtedy incjatywa bv ma jakis sens , czy nie tak?
tak ale wtedy sa rodziny zastepcze z rodziny dziecka babcia ciocia itp ,a nie na sile germanizowanie dzieci jak za Hitlera

wystarczy pomowienie jakiejs chorej przedszkolanki zeby skazac dziecko na zycie w wiezieniu bez procesu i prawa do obrony

a BV jest prokuratorem sedzia i obronca w jednym
i w kazdym procesie taki sedzia sam siebie uniewinni

jak ci zabiora dzieci to na dzialanie BV mozesz napisac skarge do BV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Rosjance odebrali dziecko bo wyrwała mu mlecznego zęba w domu, na norweską rodzinę szkoła nasłała BV bo rodzice poprosili szkolę o dodatkowe lekcje z matematyki dla swojego niezwykle uzdolnionego matematycznie syna dopiero po interwencji mediów odpuścili, a szkoła powiedziała ,że chciała w ten sposób pomóc rodzinie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Lesterek -
(Lesterek1)
Wiking
moze i macie racje nie bylem w temacie jednak...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
baga napisał:
Apel do rodziców jeśli zainteresuje się wami BV nie czekajcie zabierajcie od razu dzieci do kraju! Ni pozwólcie aby wasze dzieci przechodziły straszliwą traumę jaką jest umieszczenie w rodzinie zastępczej. Tu nikt nie jest bezpieczny możecie być najlepszymi rodzicami i mogą zabrać wam dzieci.Nie pozwólcie aby wasze dzieci były bite i wykorzystywane seksualnie w rodzinach zastępczych.

Popieram podpisuję się pod tą radą dwoma rękoma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Leon tu nie chodzi o racje ,tylko o to by wiedzieć jak ta instytucja działa nie wolno pozbywać się swojej wolności osobistej na rzecz państwa i instytucji panstwowych ,,Barnevernet polowanie na dzieci,,reż Izabela Alfredson nie ma tego filmu na youtube ale w googlach znajdziesz tam dzieci mówią jak były przesłuchiwane przez BV !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Iwona2015)
Wiking
Cieszę się , ze naszym rodakom otwierają się oczy !!!
I jak czytam bądź oglądam reportaże o rodzinach w których Barnavarnet zapuścilo swe szpony - to za każdym razem zapira mi dech w piersi , bo wiem co to znaczy wić się po podłodze z bezradności kiedy podnoszą Cię najbliżsi i każą wstać i walczyć - dla dziecka - dla wiary w jego powrót do domu
Ja walczyłam 6 lat i wygraliśmy sprawę z Barnavarnet , ale jako człowiek przegrałam tę walkę ((
Wypalili mnie emocjonalnie do szpiku kości nie ma juz we mnie radości życia - ktore starałam przekazać mojemu dziecku i ono to pamięta - dzis jest dorosła dziewczyną ... Ale codziennie pyta MAMUŚ dlaczego ty zgadłaś , gdzie twój uśmiech , pogoda ducha i dobroć dla ludzi , którą ceniłam w Tobie najbardziej ?
I wtedy milcze - bo tylko ja wiem - Ze Barnavarnet wypaliło moje wnęcze
Zabili mnie !!!
I tylko patrząc na córkę dziękuje Bogu , ze ją mam i , ze zdążyła pojąć moje nauki zanim mnie zniszczyli
Dla wszystkich niedowiarków - kochani rodzice - Ja tez byłam bardzo dobrą matką nie szerzyłam patologi i nikomu nie życzę by wpadli w te szpony
A całej reszcie dziękuje , ze wierzycie , iż to niczym - Hitlerowskie działania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Kamila gozdz
(martusia2003)
Wiking
to wszystko niestet swieta prawda!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj