Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Marek Kowalski bodek300 b Jan Maryjan Greg Greg Aleksandra Ilnicka ania szyc Piotr 3 K T v T (7614 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
WujekJanek napisał:
A tak trochę bardziej na wesoło:

PILNE! CNN podała, że w związku z ostatnimi tragicznymi wydarzeniami w okolicach Paryża Francuski rzad zdecydował się na podpisanie aktu kapitulacji wobec 3 terrorystów.
Podjęto także rozmowy z Premierem Wielkiej Brytanii mające na celu utworzenie francuskiego rządu na uchodźstwie.

To oczywiście dowcip, ale myślę że coś w nim jest.

radio Erewań podaje, że Pan Prezydent Pomrocznej, Pani Premier, Naczelny Wódz i większość dowódców są już w pobliżu granic Polski, aby w razie czego jak najszybciej udać się do Rumunii i poddać internowaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
juz wywiesili biala flage i wszyscy udoja sie do Dunkierki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Zastanówcie komu jest na rękę nienawiść chrześcijan do muzułmanów. No komu jest to potrzebne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Czarek Panek
(Cezar43267)
Wiking
Kościół Katolicki nie lepszy... mordercy i dzieciobójcy
itccs-polski.blogspot.com.au/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Trzeba zwalczac terroryzm i radykalizm religijny. Podaj kazda postacia i bez wzgledu na religie.

Terrorysta B. Prezentowal retoryke podobnej do tej tu przedstawianej...slepa nienawisc zabila wielu.

Co do okreslenia ciapaty...pamietajmy o naszym wspolnym przodku pochodzacym z Afryki.
Dla myslacych inaczej byl to Adam...
Wszyscy jestmy ciapaci.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Czarek Panek
(Cezar43267)
Wiking
tu jest trochę na temat Przodków z P Afryki
davidicke.pl/forum/anton-parks-wywiad-ge...nnych-ras-t1995.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Czarek Panek
(Cezar43267)
Wiking
warto zobaczyć ten film,opowiada o prawdziwej Bibli i jak ją zmieniano dla własnych potrzeb

kefir2010.wordpress.com/2014/12/28/jahwe...-zydow-zdemaskowany/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Cezar, no fajnie, ale już na wstępie jest jasno napisane że ta publikacja to cytuję: Epicka, mitologiczna saga łącząca science fiction i fantasy.

Dalej jest o smokach...

Jeśli mam pochodzić od smoka, to wolę już własną mieszanką paleontologii i naszych polskich wierzeń ludowych. Otóż było to tak, że moi rodzice znaleźli mnie w kapuście, gdzie położył mnie bocian, który mnie przywiózł z Afryki.

PS.Nie wiem jak wam, ale mi bardziej pasuje ta wersja ze znajdowaniem w kapuście, niż z wrzucaniem przez komin...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
DamianPora napisał:
zgadzam się z przedmówcą nareszcie ktoś zrobi porządek

Ktos robi porzadek ???? A tobie najlepiej ku#¤%wa siedziec przed kompem i tv z browarem i komentowac... jak jestes taki kurw przeciwko to chociaz rusz dupe na marsz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
ODPOWIADAM NA PYTANIE REDAKCJI : CZY POPIERAM INICJATYWE PEGIDA ? NIE!!!

o tym byla mowa juz wczoraj . Argumenty jakie zostaly podane przez PEGIDE sa conajmniej smieszne

PegidaNorge napisał:
PEGIDA Norge - Patriotyczni Europejczycy Przeciw Islamizacji Europy.

Mamy zaszczyt zaprosic spolecznosc polakow z Oslo i okolic na pierwszy marsz przeciw islamizacji Europy. Wyrazmy swoj sprzeciw w sprawie waznej dla Nas jak i naszych dzieci jako dumna spolecznosc Europejczykow zamieszkujaca tak piekna czesc Europy.W Przyszlosc nasza jak i naszego potomstwa w Europie jako ludzi wolnych, z mozliwoscia wyboru (religi, przyszlej wybranki/ka na cale zycie, przysmakow kulinarnych, szkoly i wlasnego miejsca na swiecie) stoi pod coraz to wiekszym znakiem zapytania. yobrazaja sobie Panstwo Europe bez pieknych kobiet przechadzajacych sie ulicami centrum letnimi wieczorami, panow w swiezo wypranych dzinsach lub dopiero co wyprasowanych garniturach, rozbawionych przyjaciol popijajacych drinki po calym tygodniu pracy w ulubionej restauracji? Zapewne nie przeszlo to Panstwu przez sekunde przez mysl w ostatnich latach, niestety taki stan rzeczy ( nierealny do wyobrazenia przez ludzi wolnych, wychowanych w Europie) nadchodzi w siedmiomilowych butach. Prosimy Polakow jako spolecznosc Europejska o udzial w marszu przeciwko islamizacji i naplywowi obcej kultury na ziemie europejskie i ochrone bardzo bogatej spuscizny po naszych dziadach i pradziadach.

Marsz odbedzie sie w poniedzialek 12 styczen 2015 o godzinie 18.30. Miejsce spotkania BORGGÅRDEN na tylach ratusza (Rådhuset) - lub wystarczy wpisac w nawigacje- Fridtjof Nansens Plass 8, Oslo, Norwegia.

Mamy nadzieje, ze znajdzie sie wiele osob wsrod tak duzej spolecznosci polskiej zamieszkujacej Oslo i okolice dostrzegajacych zagrozenia islamu w niedalekiej przyszlosci i poswieci chwile ze swojego zycia dla dobra naszego i naszych dzieci.

Zapraszamy na nasz norweski profil na FB - www.facebook.com/pegidanorge
lub wystarczy wpisac w pasku wyszukiwania na Facebook - Pegida Norge i polubic nasza strone

Zapraszamy osoby w kazdym przedziale wiekowym jak i cale rodziny na wieczorny spacer wsrod ludzi ktorzy martwia sie o nasza jak i przyszlosc przyszlych pokolen. Prosimy o zachowanie spokoju i kultury osobistej. Marsz jest w pelni legalny z wszelkimi zgodami i pozwoleniami od wladz miasta wraz z eskorta sluzb porzadkowych.

Do zobaczenia w poniedzialek na naszym marszu o wolnosc Europy

buhahah jesli to mial byc argument to jakos mnie malo przekonuje...no i pytanie o jakiej wolnosci mowa tutaj ..
..wolnosc to swietne slowo do tekstu piosenki... ciezko mowic o wolnosci w dzisiejszych czasach...

... ja jako niewolnik jestem w stanie swobodnie poruszac sie w wypranych spodniach...

PS: Charlie hebdo szydzil nie tylko z islamu... to jest manipulacja- pretekst
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok