Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Kowalski bodek300 b Jan Maryjan Greg Greg Aleksandra Ilnicka ania szyc Piotr 3 K T v T (7478 niezalogowanych)
86 Postów
Marek Z
(MarekZ)
Początkujący
SENTEX napisał:
Ronn napisał:
MArekzubacz

wlasnie tutaj wymieniamy poglady ... jestem stosunkowo spokojna osoba i nie uciekam sie do przemocy a lubie rozmawiac i wymieniac poglady..

...czepiam sie przedewszystkim tego ze jesli jest organizowany marsz przeciwko czemus (komus) powinny byc podane powody!!! tekst o przechadzaniu sie w swiezo wyprasowanym garniturze jest conajmniej komiczny w tej sytuacji...

nie jestem zwolennikiem islamu i rowniez nie daze muzulmanow zaufaniem...tak samo jak kazdego innego nieznajomego...

...o tym juz byla mowa wczoraj ... nie popieram tego ze polacy jako obcokrajowcy w tym kraju probuja sie wlaczac w tego typu akcje ( tlumaczac sie ze czuja sie przez nich jako osoby drugiej kategorii)

Polak chce walczyc z islamem ? niech to robi w Polsce... my tu jestesmy tylko goscmi... a poza tym nalezaloby sie obawiac aby nas nie wykurzono stad w nastepnej kolejnosci lub w miedzy czasie..

Niby taki jestes elokwentny i inteligentny na takiego sie zreszta kreujesz a nie rozumiesz prostego przeslania ktore niesie za soba ta organizacja a teraz pytanie pod wiedniem tez bylismy goscimi co ciekawe jakby wygladala Europa bez tych gosci???? tak samo jest w norwegi , idea marszu to idea ktora mowi zeby nie narzucac innym swojego toku myslenia kultury religi itd ..i dotyczy to calej Europy nie tylko norwegi a ja tu place na ciapkow dosc rocznie kasy zeby sie moc odzywac a gosciem to bylem dawno temu w tym kraju

Ja dla marszu mowie TAK

Być może nie do końca mnie zrozumiałeś - ja również popieram ten marsz. Bo milczenie oznacza zgodę na status quo a co do tego, że obecny status quo nam nie odpowiada - jesteśmy zgodni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Prezydent Francji: ci fanatycy nie mieli nic wspólnego z Islamem
- Muszę wyrazić solidarność z rodzinami ofiar - powiedział podczas konferencji prasowej poświęconej zamachom prezydent Francji Francois Hollande. Szef Państwa podkreślił, że były to ataki fanatyków "którzy nie mają nic wspólnego z religią muzułmańską".

a z USraelem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Mazury
Ale problem dnia dzisiejszego dotyczy islamistów,bo chyba nie Polacy zabijali we Francji..?
dzisiejszym problemem dla świata są islamiści nie Polacy! W Polsce małych dzieci nie uczą używac broni,tak jak to robią islamiści...? dziecko "islamu" zamiast uczyć się w szkole biega z karabinem,zamykam temat! ,a więc o Polonii porozmawiaj sobie ze swoją babcią
rozwijasz temat,który jest bez sensu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Marek Z
(MarekZ)
Początkujący
Poza tym Polacy, co by o nas nie mówić (wszak człowiek nie wielbłąd... ) nie przyjeżdżają obalać systemu, itronizować bóstwo (takie szopki tylko u siebie), czy zmieniać obyczajowości. Polak przyjeżdża i:

a) płaci podatki i jak zarobi to wraca do Polski i tam się urządza
b) płaci podatki i osiedla się integrując ze społeczeństwem

Jasne, że każdemu można coś zarzucić, ale nikt z nas nie przyjechał tu robić rewolucji, tym bardziej za pomocą granatów i materiałów wybuchowych. To zasadnicza różnica.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
sorlandet napisał:
Ronn nic nie mylę myślicielu...,tylko piszę o bezpieczeństwie w każdym kraju,czytaj komentarze ze zrozumieniem

nie twierdze ze ty mylisz ... mialem na mysli ogolnie ze spoleczenstwo myli pojecia religii i fanatyzmu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Ronn idź już spać bo zaczynasz marudzić...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty
Damian Pora
(DamianPora)
Początkujący
Ronn napisał:
DamianPora napisał:
zgadzam się z przedmówcą nareszcie ktoś zrobi porządek

Ktos robi porzadek ???? A tobie najlepiej ku#¤%wa siedziec przed kompem i tv z browarem i komentowac... jak jestes taki kurw przeciwko to chociaz rusz dupe na marsz

po pierwsze nie oceniaj ludzi swoją miarą, a po drugie żebyś wiedział że pójdę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
SENTEX napisał:
Ronn napisał:
MArekzubacz

wlasnie tutaj wymieniamy poglady ... jestem stosunkowo spokojna osoba i nie uciekam sie do przemocy a lubie rozmawiac i wymieniac poglady..

...czepiam sie przedewszystkim tego ze jesli jest organizowany marsz przeciwko czemus (komus) powinny byc podane powody!!! tekst o przechadzaniu sie w swiezo wyprasowanym garniturze jest conajmniej komiczny w tej sytuacji...

nie jestem zwolennikiem islamu i rowniez nie daze muzulmanow zaufaniem...tak samo jak kazdego innego nieznajomego...

...o tym juz byla mowa wczoraj ... nie popieram tego ze polacy jako obcokrajowcy w tym kraju probuja sie wlaczac w tego typu akcje ( tlumaczac sie ze czuja sie przez nich jako osoby drugiej kategorii)

Polak chce walczyc z islamem ? niech to robi w Polsce... my tu jestesmy tylko goscmi... a poza tym nalezaloby sie obawiac aby nas nie wykurzono stad w nastepnej kolejnosci lub w miedzy czasie..

Niby taki jestes elokwentny i inteligentny na takiego sie zreszta kreujesz a nie rozumiesz prostego przeslania ktore niesie za soba ta organizacja a teraz pytanie pod wiedniem tez bylismy goscimi co ciekawe jakby wygladala Europa bez tych gosci???? tak samo jest w norwegi , idea marszu to idea ktora mowi zeby nie narzucac innym swojego toku myslenia kultury religi itd ..i dotyczy to calej Europy nie tylko norwegi a ja tu place na ciapkow dosc rocznie kasy zeby sie moc odzywac a gosciem to bylem dawno temu w tym kraju

Ja dla marszu mowie TAK

No prosze ...!!!
Zostala podjeta proba przedstawienia argumentow dlaczego ludzie powinni dolaczyc do marszu...

...przeciez to bzdura!!! takie same argumenty mozna podac w odniesieniu do polonii w Norge!!!

...tak samo narzucamy tok myslenia, kulture i religie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok