Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(2425 niezalogowanych)
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Kto zaspiewa ??????

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Aaaaaaa i swieta idą hehehehe

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
cezary paczkowski
(czarek45)
Wiking
no przecierz Norwegowie nie kradną buahaha.Sam doswiadczyłem w ciagu dwuch miesiecy kradzierzy najpierw synowi ukradli rower taki nie drogi ale wypasiony specjalne opony obrecze itp do zjazdow zlapalem zlodzieja za reke po doch tygodniach i kto norek przyjazd policji syn stwierdzil ze pare czesci zamieniono policja powiedziala zeby kupil nowe i dal rachunek to mu zwroca dupa nic nie dostal spowrotem ,koniec sezonu zabieram łudke z przystani a w przycepce brak listwy z oswietleniem i tablica rejestracyjną a w ostatnią sobote malolat oczywiscie norweg ukradł samochod na polskich blachach z podworza i co mam powiedziec ze norki nie kradną jak mowie o tym znajomym norwegom to nie daja wiary a jak syn w szkole powiedział o kradzieży roweru to powiedzieli że to polska szajka nawet ich z błedu nie wyprowadzał ale jak sie dziecko poczóło znieważone i norki mowią że Norwegia wolna od rasizmu hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a helikopter
co z nim
stoi dalej za stodola, czy norki ci tez ukradli?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
to ty tez kradniesz i jeszcze sie dziwisz ze Polacy maja po dwa samochody i 5 rowerow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Moi wspolpracownicy wykazuja oznaki zdenerwowania, gdy z mina aniola klade im dokumenty na biurku i nadmieniam slodko " widze, ze sie nudzisz....zajmiesz sie ta sprawa? "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Moi wspolpracownicy wykazuja oznaki zdenerwowania, gdy z mina aniola klade im dokumenty na biurku i nadmieniam slodko " widze, ze sie nudzisz....zajmiesz sie ta sprawa? "

jaka brutalna niszczy ich zdrowie psychiczne a powinna kawe przynosic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
cysiek2 napisał:

jaka brutalna niszczy ich zdrowie psychiczne a powinna kawe przynosic

to chamstwo jest I tyle. w krajach cywilizowanych od dawania komus jakis zadan w pracy jest bezposredni przelozony I nikt wiecej, no chyba ze ktos sam zaoferuje swoja pomoc bo sie nudzi....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Drogi cycu

Jestem niemalze zmuszona wyrazic tobie podziekowanie, iz:

znajduje sie w poblizu centrum twej niewybrednej uwagi
wyrazasz niczym nie zasluzone zainteresowanie moim stanem zdrowia i moim zyciem
znizasz sie do komentowania moich nieczestych wypowiedzi

Jednoczesnie martwi mnie twoj stan egocentryzmu wraz ze znikomym zrozumieniem, iz nie posiadasz monopolu (!) na swobodne wypowiadanie swoich mysli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Joseph!
Ja niestety niegdy nie bylam A4, pod zadnym wzgledem.
Chcialabym sie polajac, ale to nie potrafie. I nie chce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok