Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2426 niezalogowanych)
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
o nastepny polonorek co siedzi na socjalu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Asica Kowalska
(akrz4)
Wiking
Tom4 co ty opowiadasz...Mój mąż pracuje w zakladzie mechanicznym u NOrwegów! i jest czyściutko pachnąco i miło. Śniadanie je w lepszych warunkach niż ja w polsce...pomimo że pracuję w biurze. NO chyba ze mowa jest o zakładzie gdzie pracuje masa polaków którzy w ten sposób właśnie dbają o porządek! Mój mąż ma ręce jak doktor...gdzie w polsce nie był w stanie doczyścić rąk ze smary...Tu się z Tobą absolutnie nie zgadzam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Asica Kowalska
(akrz4)
Wiking
A wracając do tematu: Jak zirytować Norwega...zadajmy sobie pytanie: Jak zirytować Polaka...i mamy odpowiedź na wszystkie nurtujące rzeczy...W każdym kraju znajdziemy brudasa i czyściocha, złodzieja i człowieka uczciwego..., pomocnego i mającego zlew na wszystko co go otacza...dlatego też ten artykuł uważam za totalny bezsens.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Przepusć młodą Norweżkę w drzwiach....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Użyj - zatrzymany przez Politi - polskiego grepsu : Panie Władzo - dogadamy się ,co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
tom4 napisał:
Pytanie nr 1 !!!!!!!!!!!!!!!!! Czemu Polaczkowie za granica nie umieja trzymac sie razem-inne nacje moga( ruscy,rumuni,turcy ale k...nie polaczki)) zenada

Pytanie nr 2 - W jakim celu ktos kto jest ogarniety za granica ma sie "trzymac razem" z jelopami, ktorym tylko trzeba pomagac? To nie jest żadna symbioza a jedynie pasożytnictwo, a jak wiadomo pasozyty sa szkodliwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Polaki Polaki zróbta tak
w Polszy jak protestujeta to chodzita naokrągło po zebrze, czyli przejściu dla pieszych
nosita białoczerwone horągwie i śpiewata Zdrowaś Maryjo
a tutej zdenerwujta Norwegow i chodźta po chodniku obok przejścia dla pieszych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
wystarczy przylapac go na kradziezy dopiero sie wurza i twierdzi ze to nieporozumienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
gargamel gargamelowaty
(gargammell)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Polaki Polaki zróbta tak
w Polszy jak protestujeta to chodzita naokrągło po zebrze, czyli przejściu dla pieszych
nosita białoczerwone horągwie i śpiewata Zdrowaś Maryjo
a tutej zdenerwujta Norwegow i chodźta po chodniku obok przejścia dla pieszych

zmien psychiatre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
gargamel gargamelowaty
(gargammell)
Stały Bywalec
akrz4 napisał:
Tom4 co ty opowiadasz...Mój mąż pracuje w zakladzie mechanicznym u NOrwegów! i jest czyściutko pachnąco i miło. Śniadanie je w lepszych warunkach niż ja w polsce...pomimo że pracuję w biurze. NO chyba ze mowa jest o zakładzie gdzie pracuje masa polaków którzy w ten sposób właśnie dbają o porządek! Mój mąż ma ręce jak doktor...gdzie w polsce nie był w stanie doczyścić rąk ze smary...Tu się z Tobą absolutnie nie zgadzam
ma czyste rece bo nic nie robi albo nic nie umie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok