Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norwegowie pomocni tylko na pokaz - Norwegia

Czytali temat:
Grzegorz Sikora ja ja (2458 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie pomocni tylko na pokaz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
baska krzyś
(bk1)
Początkujący
Wyjechałam z Polski bo myslałam, że to beznadziejny kraj, teraz wiem, że ta nasza Polska to nie taka jak ją postrzegany. W Norwegii to dopiero znieczulica a służba zdrowia???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
no jak to jak to sie dzieje ....??? wszystkiemu winne sa wszelkiego rodzaju M.E.D.I.A., kiedys MN opisywala jacy to ludzie w Oslo sa pomocni a dzis odwrotnie... wazne klikniecie i tyle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Ogladalem ten film z Oslo i umieralem ze smiechu...Norwegowie ...pomocni...hahaha....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Rodziny są zagrożeniem i rozdzielane, więc gdzie mają się rodzić uczucia ? Liczą się tylko dzieci w rodzinach Dzieci na ulicy potrzebujące pomocy, są niewidzialne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Anuska Anuska
(Iwona72)
Wiking
to jest straszne ze jest taka znieczulica !!! kazdy patrzy tylko siebie straszne to jest !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
"Inny obraz przedstawia akcja społeczna SOS-barnebyer" nie, inny obraz przedstawia NRK itp. propagandowe media, które przedstawiają to co chcą aby widzowie zobaczyli, jak w Korei Północnej gdzie widzowie mają zobaczyć jak to cały naród jest cudowny, a władza jeszcze cudowniejsza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Anuska Anuska
(Iwona72)
Wiking
to co tu robisz jak wszyscy sa do niczego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Aleksandra Brzezinska
(aleks18love)
Wiking
Norwegowie są samolubni, i nie raz się o tym przekonałam. Oni widzą tylko swój tyłek i nic więcej. Jest to bardzo przykre, ponieważ bardzo dużo ludzi uważa Norwegów za takich cudnych i w ogóle świetnych, a prawda jest inna. Delikatnie mówić od pieniędzy im się w d*pie poprzewracało i liczą się tylko oni. Nie powiem, znam takich którzy są pomocni, ale większość z Norwegów to zarozumiałe d*pki. Ktoś pewnie napiszę "To po co tu mieszkasz", nie mieszkam tu dla Norwegów, ale dla siebie, bo żyję mi się lepiej. Jeśli wiedzę że komuś się dzieje krzywda, to mu pomagam i już : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Tomasz Banaszkiewicz
(tomek_radziej)
Wiking
Pomocni..... ha ha dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok