Polak Polaka opierdala i jeszcze robol zadowolony.Potem kazdy dziwi sie ze jest na innych warunkach i mniej zarabia a niczym nie rozni sie od Norwega.Polacy sie nie szanuja i nie walcza o swoje przystaja na kazde warunki bo nawet jak mniej zarobi to i tak mu sie oplaca bo w Polsce to kupa kasy kurwa dno.Chuj kogo obchodzi czy jestem z Polski czy z Pakistanu tu pracuje tu place podatki i mam zarabiac tak samo i na takich samych warunkach jak Norweg a jak nie to moge mniej zarobic ale podatki place w Polsce
Z jednej strony Krzysztof Trzeciak masz racje , ale z drugiej strony Norweg , czy Polak który mieszka tu na stałe musi opłacić mieszkanie , wyżywić sie i normalnie funkcjonować . Osoby które przyjeżdzają tu sezonowo maja zapewniony nocleg i wyżywienie . Siedzą tutaj pół roku i wracają do kraju .
bartek 1086----nie wszyscy maja bezpłatnie nocleg i wyżywienie-----Pracując na wyjazdach dochodzą koszty podróży i koszty utrzymania domu czy mieszkania w Polsce--żaden miód
Polakom powinno się płacić dwa razy więcej
bo to Naród Świętego Pana Papieża
a z resztą wyzwolili Norwegom Narwik, bili się pod Lenino i pod Monte Cassino
a do tego to najlepsiejsi fachowcy na świecie
Jasta dlugo bedziesz mi blokowal konto
Filtr antyspamowy: Niestety chwilowo wyczerpał się Twój limit dodawania postów. Będąc nowym użytkownikiem (poniżej 50 postów) możesz dodać maksymalnie 1 post co 3 minuty
to juz dwa dni czekam zeby minely te wasze 3 minuty
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.